Пошук магістра Food and Beverage Studies

Знайсці ступень магістра Food and Beverage Studies тут!

Food and Beverage Studies

Пасля завяршэння ступень вашай бакалаўра, вы можаце пачаць сваю кар'еру або працягнуць сваё навучанне, зарабляючы ступень магістра. Апошні варыянт дазваляе падрыхтавацца да больш прасунутай кар'еры і скакаць далей, чым калі вы пачалі працаваць адразу ж.

Што такое магістр ў галіне прадуктаў харчавання і напояў даследаванняў? Гэта поле факусуюць на падрыхтоўцы і абслугоўванні харчовых прадуктаў. Студэнты праходзяць курсы, якія рыхтуюць іх, каб зразумець працу ў рэстаране або рэстараннага бізнесу і ўвесці кіруючую пасаду ў такой установе. Курсы могуць таксама засяродзіць увагу на баку палітыкі ў галіне харчовых прадуктаў і напояў даследаванняў, калі студэнт больш зацікаўлены ў станаўленні ежы і бяспекі работніка або інспектара. Праграма прадуктаў харчавання і напояў даследаванні, як правіла, не ўключае ў сябе кулінарнага мастацтва.

Зарабляючы ступень магістра ў галіне прадуктаў харчавання і напояў даследаванняў прыносіць карысць студэнтам, дапамагаючы ім развіваць кіраўніцкія і камунікатыўныя навыкі, неабходныя для іх, каб квітнець.Трымаючы навуковую ступень можа таксама дазволіць выпускнікам зарабіць больш высокую зарплату, як толькі яны ўваходзяць у сваю кар'еру.

Ёсць шмат пераменных, якія ўплываюць на кошт зарабляючы ступень магістра ў галіне прадуктаў харчавання і напояў даследаванняў. Вы павінны даследаваць канкрэтную праграму і школу да паступлення, каб зразумець, што плата за навучанне будзе і якія іншыя зборы вы будзеце несці адказнасць за.

Кар'ера даступныя для выпускнікоў прадуктаў харчавання і напояў даследаванняў шматлікія. Па сутнасці, яны могуць уваходзіць у любую адміністрацыйную пасаду ў галіне грамадскага харчавання або харчовай індустрыі гасціннасці. Да іх ставяцца аператары, рэстаран або грамадскага харчавання менеджэраў, спецыялістаў па інвентарызацыі і памочнікаў менеджэраў. Акрамя таго, можна працаваць у галіне санітарыі і бяспекі, стаўшы спецыялістам санітарыі або санітарнага інспектара.

Зрабіце наступны крок да вашай кар'еры, паступіўшы ў праграме прадуктаў харчавання і напояў даследаванняў.Шукаць ніжэй вашай праграмы і кантакту непасрэдна допуск офіса школы па вашаму выбару, запоўніўшы свінцовай форме.

Больш падрабязна

Майстар у галіне прадпрыемстваў грамадскага харчавання (барселона)

School of Tourism and Hospitality - The OSTELEA
Ва ўніверсітэце Вочна-завочна April 2018 Іспанія Барселона Мадрыд

Майстар ў галіне гасцінічнага менеджменту і харчовай & Beverage Management накіраваны на падрыхтоўку спецыялістаў і менеджэраў, якія вядуць глабальныя бізнес-праекты ў галіне гасцінічнага менеджменту. [+]

Ступень магістра Food and Beverage Studies . Майстар у галіне рэстаўрацыі дзелавога адміністравання Майстар ў галіне гасцінічнага менеджменту і харчовай & Beverage Management накіраваны на падрыхтоўку спецыялістаў і менеджэраў, якія вядуць глабальныя бізнес-праекты ў галіне гасцінічнага менеджменту. Навошта вывучаць майстар: Кіраванне даходамі выкладаецца праз бізнэс-гульні. Дадзены поле гатэля маркетынгу шырока развіты ў гэтай галіне праз прыкладной праз бізнэс-гульні бачання. Гэты майстар выкладаецца ў Мадрыдзе і Барселоне Сетка: Студэнты Masters могуць прымаць удзел у Afterwork цыклу, дзейнасць, якая злучае іх з светам праз бізнес-сустрэч з прадпрымальнікамі. Яны таксама могуць прысутнічаць на пасяджэннях цыкл з кіраўнікамі гасцініц і прадпрыемстваў грамадскага харчавання, а таксама міжнародных кансультантаў ў галіне турызму. Коучінг цыкл: Студэнты Masters могуць прымаць удзел у цыкле Ostelea коучінг, спалучаючы групавыя заняткі ў розных галінах, такіх, як эмацыйная коучінг або сямейнага коучінга. Удзел у выставах: студэнты Майстры могуць наведваць розныя гандлёвыя кірмашу, такія, як прадукты харчавання або IBTM. Прафесійныя практыкі. Майстар прапануе магчымасць вопыту працы ў галіне кіравання гасцінічных сетак і прадпрыемстваў грамадскага харчавання. Яна ўключае ў сябе шэраг сустрэч з кіраўнікамі гасцініц і рэстаранаў кампаніі. МЭТЫ Майстар ў галіне гасцінічнага менеджменту і аднаўлення дазволіць Вам: ЗНАЕТЕ гасцінічнай індустрыі і грамадскае харчаванне Пабудаваць моцную базу ведаў індустрыі турызму з пункту гледжання міжнароднага і заўсёды з падыходу да кіравання. АГЛЯД Менеджэры Цягнік арыентаванае кіраванне бізнес-турыстычных прадпрыемстваў, здольных атрымаць чаканыя вынікі ва ўсім свеце. РАЗВІЦЦЯ стратэгічны план Уявіце ключы да распрацоўкі стратэгічных планаў і іх рэалізацыі на непасрэдныя отельеров дзеянняў і аднаўлення нацыянальных і міжнародных умовах. ІНАВАЦЫІ і рацыянальна Развіццё патэнцыялу для творчасці і... [-]

майстар на кухні, культуры і вінаробстве італьянскіх рэгіёнаў

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Ва ўніверсітэце Дзённае навучанне 6 месяца October 2017 Італія Італія Інтэрнэт

Майстар ў італьянскай кухні і энологии, працягласцю 180 дзён, дзеліцца на два этапы: першы складаецца з тэарэтычных і практычных заняткаў у штаб-кватэры ICIF, па баках наведвання кампаній; другое прыкладанне са стажыроўкі (па жаданні, не ўваходзіць у кошт курса) у асобных рэстаранах са школы. [+]

Дзевяць тыдняў тэарэтычных і практычных заняткаў, а таксама магчымасць на працягу перыяду навучання ў лепшых італьянскіх рэстаранаў Il Майстар у галіне італьянскай кухні і энологии, Які доўжыцца 180 дзён, яна дзеліцца на два этапы: першы складаецца з тэарэтычных і практычных заняткаў у штаб-кватэры ICIF, па баках наведвання кампаній; другое прыкладанне са стажыроўкі (па жаданні, не ўваходзіць у кошт курса) у асобных рэстаранах са школы. Майстар вучыць традыцыйнай рэгіянальнай кухні і яе сучаснай творчай эвалюцыі, тэхнічную базу, адпаведныя дэкарацыі, мастацтва прэзентацыі, а таксама асновы на прадукты харчавання, спецыі, травы, сыравіны, да таго часу, «паглыбленне віна і алею. У час знаходжання ў школе ўсе студэнты, падзеленыя на групы і з сістэмай ратацыі, маючы справу з падрыхтоўкай інгрэдыентаў для выканання рэцэптаў і ўдзельнічаюць у практыцы, як з пункту гледжання службы кухні, што для чаго зала. Мінімальная наведвальнасць 12 - максімум 24. Працягласць Жыцця Курс мае агульную працягласць 6 месяцаў: 9 тыдняў тэарэтычных і практычных заняткаў у інстытуце 15 тыдняў практычнага навучання (па жаданні) у выбраных рэстаранах з ICIF. Можа зарэгістравацца для курса Скончыў ВНУ падрыхтоўкі гасцінічнага Прафесіяналы італьянскай і замежнай харчовай і вінаробнай галіны прамысловасць па меншай меры трох гадоў дакументаваную фактычнай службы ў турысцка-гасцінічных мерапрыемстваў па ўсім свеце Тэмы класаў кулінарыі варэнне Агульныя веды і тэхнічная тэрміналогія. Традыцыйны, рэгіянальны і сучасны творчы Кухня рэгіёнаў Італіі: прыправаў, траў і спецый, соусаў, гарачых і халодных закусак, мяса і каўбасы, свежыя макаронныя вырабы, сушаныя і пудзілы, рыс, клёцкі, полента, белае і чырвонае мяса, гульня і рыбныя прадукты, гародніна, грыбы, сыр Падрыхтоўка асноўных рэгіянальных страў Інавацыйныя... [-]

майстар у дызайне прадуктаў харчавання

Scuola Politecnica di Design SPD
Ва ўніверсітэце Дзённае навучанне 12 месяца March 2018 Італія Мілан

Майстар ў галіне дызайну харчовых прадуктаў развівае неабходныя навыкі, каб трэйдар можа ўвесці дызайну сектар харчовых прадуктаў, рынак, які ўвесь час расце, і дзе Італія з'яўляецца даведка. Курс накіраваны на выпускнікоў у галіне дызайну, маркетынгу і камунікацыі, але таксама да прафесіяналаў з вопытам працы на рынку. Праграма арыентавана на харчовай прамысловасці і яе метадалогіі. [+]

Ступень магістра Food and Beverage Studies . Майстар ў галіне дызайну харчовых прадуктаў дае прафесійны магчымасць распрацоўкі неабходных навыкаў для ўводу і прапанаваць інавацыйныя ўклад у харчовай прамысловасці, якая пастаянна развіваецца і дзе Італія з'яўляецца краінай спасылкі. Курс прызначаны не толькі для выпускнікоў у галіне дызайну, маркетынгу і камунікацый, але і прафесіяналаў, ужо якія працуюць у адміністрацыі і кіравання рынку. Праграма накіроўвае сваю ўвагу] у харчовай прамысловасці і яго метадалогіі. Саюз паміж ежай і дызайну, нараджаецца новы прафесійны - ежа дызайнер - хто ў стане працаваць з: - працэсы, метады і асяроддзяў, дзе прадукты харчавання вырабляюцца, размяркоўваюцца і спажываюцца; - Ежа з эстэтычнага пункту гледжання, таварыскасць і прадстаўніка; - Абсталяванне і інструменты, якія выкарыстоўваюцца ў падрыхтоўцы і спажывання харчовых прадуктаў; - Дзейнасць сувязі для садзейнічання харчовых прадуктаў. Вучэнне магістарскай праграмы ўключае ў сябе, у дадатак да класаў, семінараў і лекцый з прафесіяналамі аграхарчовай сектара і дызайну: прадпрымальнікаў, мэнэджэраў, журналістаў, крытыкаў, харчовых архітэктараў, дызайнераў і шэф-кухароў. Студэнты таксама наведаць кампаній у галіны, канцэпцыя крам (крамы) канцэпцыя, выставы і кулінарныя падзеі. Па заканчэнні курса, пры ўмове, 3 месяц стажыроўку ў кампаніі, устаноў або устаноў харчовай прамысловасці. УСТУП Майстар для італьянскіх і замежных выпускнікоў ў галіне дакладнай, людской, навуковы і мастацкі. Абмежаваную колькасць месцаў. Доступ ажыццяўляецца праз працэс адбору, які ацэньвае CV кандыдацкую і партфоліо, а таксама інтэрв'ю. ТЭРМІН Наведвальнасць з'яўляецца абавязковым. Пачынаючы з сакавік 2016 з завяршэннем у сакавіку наступнага года. Яны прадастаўляюцца 580 гадзін класа і стажыроўку ў тры месяцы стажыроўкі: у агульнай складанасці 1500 гадзін, якія ўключаюць класы, лекцыі, праекты,... [-]

магістр філасофіі (харчовыя даследаванні)

Taylor’s University
Ва ўніверсітэце Дзённае навучанне Вочна-завочна 18 - 30 месяца Open Enrollment Малайзія Субанг Джая + 1 more

Магістр філасофіі (Food Studies) імкнецца жаніху выпускнікоў у высокакваліфікаваных спецыялістаў, якія з'яўляюцца экспертамі ў галіне харчовых даследаванняў. [+]

Падвойнае прызнанне і сертыфікацыя Магістр філасофіі (Food Studies) імкнецца жаніху выпускнікоў у высокакваліфікаваных спецыялістаў, якія з'яўляюцца экспертамі ў галіне харчовых даследаванняў. Для дасягнення гэтай мэты, Тэйлар універсітэт і Універсітэт Тулузы Жан Жарэс (UT2J) распрацавалі комплексную вучэбную праграму, якая ахоплівае навыкі даследаванні, антрапалогія і сацыялогія ежы, разуменне розных харчовых культур, харчовыя тэндэнцыі і бізнес-перспектывы, сацыяльна-палітычныя пытанні харчовай харчавання і грамадскага аховы здароўя, і многае іншае. перавагі праграмы Адзіны малазійскі універсітэт з "кафедры харчовых даследаванняў: Прадукты харчавання, культуры і аховы здароўя», - Prof. Dr. Жан-П'ер Пулен. Ён падтрымлівае акцэнт у харчовых даследаванняў, уносіць свой уклад у акадэмічных праграм і кансультуе студэнтаў і прафесарска-выкладчыцкага складу. Французскі сацыяльна-антраполаг, прафесар, доктар Пулен мае доўгую і паспяховую кар'еру ў галіне даследаванняў прадуктаў харчавання і гасціннасці адукацыі як у акадэмічнай і міжнароднага жыцця. Ён апублікаваў мноства кніг, кіраўнікоў кніг і артыкулаў, а таксама актыўна пастаўляецца лейтматыў і канферэнц-прэзентацыі па ўсім свеце па такіх тэмах, як харчовая сацыялогіі, харчовай спадчыны і практыкі турызму. Адзіная праграма Food Даследаванні прапанаваць Глабальнай праграмы Вобласць даследаванняў (ВРП), які забяспечвае магчымасць для правядзення палявых даследаванняў за мяжой. Студэнты маюць выдатную магчымасць праводзіць навукова-даследчую працу па іх дысертацыі за мяжой, калі ён засяроджаны на звязаных з харчаваннем тэмы канкрэтнага да той ці іншай краіне на працягу 3 - 6 месяцаў. Абярыце з міжнароднай сеткі універсітэтаў-партнёраў для правядзення даследаванняў у такіх краінах, як Францыя, Іспанія, Італія, Ганконгу і Японіі. Гэта дазволіць студэнтам больш шырокі вопыт даследаванняў, як яны ўзаемадзейнічаюць з іншай культурай, фармуюць розныя пункты гледжання глабальных пытанняў і актыўна ўзаемадзейнічаць з сусветнай супольнасцю. Інтэрнацыяналізаваў... [-]

гастраноміі і кулінарнага кіравання - школа менеджменту ў індустрыі гасціннасці і турызму

Universidad Privada De Ciencias Aplicadas
Ва ўніверсітэце Дзённае навучанне March 2018 Перу Ліма

UPC прапануе кар'еры гастранамію і кіраванне кулінарнага, з місіяй падрыхтоўкі спецыялістаў цэласнасці і інавацыйнымі, каб спрыяць ўстойлівае кулінарнае і гастранамічнае развіцця, што для планавання і кіравання эканамічна выгадныя гастранамічных праектамі і навучаць лепшыя повар і прадпрымальнік, падаючы ім прылады неабходна прадстаўляць нашу кулінарную ідэнтычнасць і ствараць свае ўласныя стылі з важкімі аргументамі. [+]

Ступень магістра Food and Beverage Studies . UPC прапануе кар'еры гастранамію і кіраванне кулінарнага, з місіяй падрыхтоўкі спецыялістаў цэласнасці і інавацыйнымі, каб спрыяць ўстойлівае кулінарнае і гастранамічнае развіцця, што для планавання і кіравання эканамічна выгадныя гастранамічных праектамі і навучаць лепшыя повар і прадпрымальнік, падаючы ім прылады неабходна прадстаўляць нашу кулінарную ідэнтычнасць і ствараць свае ўласныя стылі з важкімі аргументамі. На аснове дыферэнцыраванай сеткі і персаналізаванага навучання, а таксама з удзелам мясцовых і міжнародных спецыялістаў, гэтая праграма мае міждысцыплінарны падыход, які ахоплівае розныя вобласці даследаванняў, звязаных з мастацтвам падрыхтоўкі ежы. Гэта ўключае ў сябе розныя напрамкі: ад даследаванняў, навукі і аналізу нашай культуры і гісторыі ў выкарыстанні і метадаў, якія ўсталёўваюць міжнародныя тэндэнцыі. Для СКП, з'яўляецца фундаментальным веданнем кожнага элемента працэсу, які аб'ядноўвае дзейнасць падрыхтоўкі: вытворцаў, кухараў, мэнэджэраў і прадпрымальнікаў. Мы цвёрда перакананыя, што толькі агляд падрабязна кожнае звяно ў гэтым ланцужку дасягнуць кухні з рэальнымі фондамі. Мы прапануем Вам разгледзець розныя кар'еры, прапанаваныя факультэта менеджменту ў індустрыі гасціннасці і турызму па наступнай спасылцы: http://pregrado.upc.edu.pe/facultad-de-administracion-en-hoteleria-y-turismo/ [-]

майстар у гастраноміі і кулінарнага менеджменту

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Ва ўніверсітэце Дзённае навучанне 5 месяца September 2018 Іспанія Кастельон

Гэты майстар прапануе поўнае апусканне ў кухні з дня, каб зрабіць якасны скачок у кар'еры. Я магу стварыць творчую і выгаднае прапанову, а не толькі ў кулінарыі, але і ў кандытарскай і хлебапякарнай. [+]

Поўнае апусканне ў кухня Гэты майстар прапануе поўнае апусканне ў кухні з дня, каб зрабіць якасны скачок у кар'еры. Я магу стварыць творчую і выгаднае прапанову, а не толькі ў кулінарыі, але і ў кандытарскай і хлебапякарнай. Праграма 5 месяцаў і завяршаецца з 530 гадзін стажыроўкі, сярод іншага, у лепшых рэстаранах у нашай кулінарнай камандзе. Вучань, ЗОРКА У нас лепшыя спецыялісты прадукцыі, тэхнічныя, перадавыя інавацыі і тэндэнцыя ў кухні. Вы можаце даведацца разам з многімі з міжнародных эталонных кухараў з'яўляюцца часткай нашай кулінарнай каманды. вузкаспецыялізаваныя спецыялісты, якія робяць наш выкладчыцкі склад аднаго з нашых адметных рыс. КАМАНДА ... наша лепшая гарантыя Вучыцеся ў лепшых спецыялістаў па прадуктах і спецыялістаў у такіх галінах, як кантрасныя кулінарнае кіраванне або R & D + я ў дачыненні да гастраноміі. Веды і вопыт да вашых паслуг. Працаздольнасць і прадпрымальніцтва Наша наватарская метадалогія і прамыя кантакты з лепшымі прафесіяналамі падрыхтаваць вас прыняць на сябе задачу задавальнення патрэбаў сектара. вузкаспецыялізаваныя спецыялісты, якія робяць наш выкладчыцкі склад аднаго з нашых адметных рыс. Навошта вывучаць гэтую ступень? 1. Вы зразумееце асновы класічнай кухні і вывучэння старанна прадукту і яго асаблівасці ў поўнай меры скарыстацца. 2. Вы асвоіце самыя інавацыйныя тэхналогіі і развіць свой творчы патэнцыял; Вы зможаце наладзіць унікальную і арыгінальную кухню. 3. Вы адкрыеце для сябе кулінарныя метады з усяго свету і навучыцца інтэграваць паспяхова пашырыць кола вашых навыкаў. 4. Вы будзеце развіваць больш поўны прафесійны профіль, вывучаючы розныя вобласці, такія як кандытарскія і хлебабулачныя вырабы. 5. Паслугі гатэля ўключаюць сродкі кіравання, неабходныя для вашай кухні як... [-]

Master in Brand Design and Management: Food, Wine and Tourism

IED – Istituto Europeo di Design Florence
Ва ўніверсітэце Дзённае навучанне 11 месяца February 2018 Італія Флярэнцыя

[+]

Ступень магістра Food and Beverage Studies . Ўдзельнікам атрымаць вопыт у галіне брэнда і кіравання для шырокага спектру розных конкурсаў. барселона [-]

майстар у вінаградарства і вінаробстве

Georgian Technical University
Ва ўніверсітэце Дзённае навучанне 2 гадоў October 2017 Грузія Тбілісі

Пасля заканчэння гэтай праграмы, з атрыманымі ведамі і прысуджанай кваліфікацыяй, чалавек будзе мець магчымасць працаваць у прыватным сектары, урадавых і няўрадавых арганізацыі, такія як віно кампаніі, вінаград, якія растуць кампаніі, пеністае віно і дыстыляванай напоі прадпрыемствы, лабараторыі, дэгустацыйнай камісіі, асацыяцыі які працуе ў галіне вінаградарства і вінаробства, Міністэрства сельскай гаспадаркі і звязаныя з ёй ўстановы. [+]

Мэты праграмы Для падрыхтоўкі энолога ў адпаведнасці з патрэбамі рынку працы, якія будуць канкурэнтаздольнымі, практычна-арыентаваным і гатовыя задаволіць самыя высокія чаканні вінаробнай прамысловасці. Для таго, каб набыць студэнтам неабходных тэарэтычных ведаў і практычных навыкаў. Для таго, каб пазнаёміць студэнтаў свет вінаградарства, вінаробства, віна ўдзячнасць і віннага бізнесу. Для таго, каб навучыць цяперашнія метады, каб даць інфармацыю пра сучасныя метады, інавацыя, якія выкарыстоўваюцца пры кіраванні вінаграднікам і вінакурня. Для таго, каб растлумачыць важнасць канкрэтных метадаў вінаградарства ў стварэнні вінаў з добрым густам і водарам. Для таго, каб забяспечыць вопыт для студэнтаў, якія распрацоўваюць адпаведныя навыкі ў сучасных метадах збору ўраджаю вінаграду і вінаграда перапрацоўкі ў віно ў камерцыйным вінаградніка і / або вінны завод. Для таго, каб стаць студэнтамі, знаёмыя са звычайнымі аналітычнымі навыкамі, якія выкарыстоўваюцца ў віннай лабараторыі. Праграма Апісанне Праграма была распрацавана ў адпаведнасці сістэму ECTS, 1 крэдыт роўны 27 ч, які прызначаны ў якасці кантакту, а таксама незалежных працоўных гадзін. Размеркаванне крэдытаў прадстаўлена ў вучэбнай праграме. Працягласць праграмы складае 2 гады (4 семестра) і ахоплівае 120 крэдытаў (ECTS). Асноўныя курсы-75 крэдытаў, якія плануюцца наступным чынам: абавязковыя курсы па спецыяльнасці 58 крэдытаў; факультатыўны курс 5 крэдыту; практыка-12 крэдытаў і даследаванне Component- 45 крэдытаў. Практыка будзе праходзіць у вінаградніку, дзіцячым садзе і ў вінным заводзе. Першы год навучання працэс (два семестра 21-21 тыдняў) плануецца наступным чынам: два тыдні, асабліва ў VII і XIV тыднёвых прадугледжаных прамежкавых экзаменаў, гэта значыць, працягласць навучання і прамежкавых экзаменаў складае 17 тыдняў. На працягу XVIII-XXI і тыдзень пры ўмове абследавання (асноўныя і дадатковыя экзамены). У... [-]

ЦКМ / MBA ў галіне менеджменту люксовый брэнд, прадуктаў харчавання і віна м2 кастрычніка

INSEEC Chambéry campus
Ва ўніверсітэце Дзённае навучанне 2 семестры October 2017 Францыя Chambéry

MBA / MSc ў раскошы Брэнд-менеджмент, харчовая і віна М2 складаецца з трох перыяд курс з 350 гадзін навучання тварам да твару, якое каштуе 60 ECTS або 26 амерыканскіх крэдытаў. Усе заняткі праводзяцца на англійскай мове [+]

Ступень магістра Food and Beverage Studies . MBA / MSc. ва ўпраўленні Brand Luxury, харчовая & Віно з'яўляецца тры перыяды курс з 350 гадзін навучання тварам да твару, якое каштуе 60 ECTS або 26 амерыканскіх крэдытаў. Усе заняткі праводзяцца на англійскай мове. Праграма прапануе міждысцыплінарны падыход: суцэльны бізнес, стратэгічнае, маркетынг і веды сувязі ў спалучэнні з уздзеяннем на практычнай баку, дзякуючы ўкладу актыўных прафесіяналаў і палявых візітаў. Гэта забяспечвае неабходныя веды і вопыт, каб увайсці ў галіну раскошны сэрвіс праз спалучэнне акадэмічных і практычных слупоў курсаў па розных сегментах галіны. магчымасцяў кар'еры Гэты курс можа быць непасрэдна ужытыя да працы ў раскошы гасціннасці ў розных паслуг, такіх як аперацыі, Brand Management, E-мерчандайзинг, кулінарнага турызму, гастраноміі кіравання і віно, ежа і напоі, правядзенне мерапрыемстваў, продажаў або наведвальнікаў паслуг. Патрабаванні да абітурыентаў Магістр: Цікавіць кандыдат з бакалаўра. HNS. Ступень (4 гады навучання ва універсітэце належным чынам аформленых або 5 гадоў для кітайскіх студэнтаў) з узроўнем англійскай мовы кампетэнцыі, неабходнай для вучобы ў англійскай мове. MBA: цікава кандыдат з бакалаўра. Ступень (3 гады даследаванняў універсітэта належным чынам аформленых ці 4 гады для кітайскіх студэнтаў) і, па меншай меры 2 гады вопыту працы ў становішча сярэдняга менеджменту з узроўнем моўнай кампетэнцыі англійская, неабходны для вывучэння на англійскай мове. IELTS: 6.5 -7.0 (з групай не набралі не менш 6,0) TOEIC: 750 - TOEFL: 550 - TOEFL IBT: 80 Французская Узровень: не перадумовай. Французскі-а-а-іншамоўныя Інструкцыя ўключаны ў праграму. Падаць заяўку і неабходныя дакументы па электроннай пошце: akpallattu@inseec.com~~HEAD=dobj. Шорт-ліст кандыдатаў будзе звязацца праз 1 тыдзень пасля адпраўкі... [-]

Ступень магістра ў галіне кіравання харчовай і віна (Рым) - шлях па-італьянску

Il Sole 24 ORE Business School
Ва ўніверсітэце Дзённае навучанне 11 месяца October 2017 Італія Рым

Майстры Food & Wine Business School Il Sole 24 Ore накіраваны на падрыхтоўку новых профіляў тэхнічнага задання і менеджэраў прадуктаў харчавання і віно з глыбокім разуменнем і харчовай прамысловасці працэсаў. [+]

Майстры Food & Wine Business School Il Sole 24 Ore накіраваны на падрыхтоўку новых профіляў тэхнічнага задання і менеджэраў прадуктаў харчавання і віно з глыбокім разуменнем і харчовай прамысловасці працэсаў. СТРУКТУРА Master Food & Wine Упраўленне поўны працоўны дзень, абмежаваную колькасць і абавязковае наведванне, мае працягласць 11 месяцаў: 5 месяцаў поўны працоўны дзень навучання ў класе 6 месяцаў стажыроўкі на аб'ектах вінаробнай і харчовай прамысловасці ПРАГРАМА Праграма клас дзеліцца на наступныя асноўныя моманты: Асновы менеджменту: элементы эканомікі і кіравання бізнесам асноўныя прынцыпы харчавання і дыетолаг Сістэма ежы і віна і аграхарчовай Эканоміка і кіраванне харчовай кампаніі Маркетынг, камунікацыі і развіццё бізнесу ў харчовай і вінаробнай галіны Інтэрнацыяналізацыя стратэгіі. Фокус на краінах Азіі, Афрыкі, ЗША тэхнічныя і кіраўніцкія навыкі прадуктаў харчавання і кіравання рызыкамі права Запуск стартапа ў ежы і віне. Там будзе шмат працы над праектам у супрацоўніцтве з кампаніямі ў сектары, як для распрацоўкі новых прадуктаў - з менеджэраў па маркетынгу, мэнэджэраў па продажах і менеджэраў па прадукцыі - як па пытаннях экспарту і інтэрнацыяналізацыі. Некаторыя кампаніі ён працаваў з майстрам: Chr.Hansen, Felicetti, AlceNero, Міла і Малінарп. На працягу месяца ўдзельнікі класе таксама праводзяць экскурсіі па харчовай і вінаробнай прамысловасці кампаній і збудаванняў. Некаторыя кампаніі наведалі ў бягучым і папярэдніх выданнях: Дом шакаладу Perugina, Relais Chateaux Сакольнік, Peroni, Buongiornovino, Monini (алей), Урбанам тартуфи, Густ Фларэнцыі. ЭТАП Майстар нацэлены на падрыхтоўку прафесійна прызначаны для пакрыцця стратэгічных роляў у кампаніі, якія паспяхова працуюць у сектары прадуктаў харчавання і віны можа працаваць у: Кампаніі, якія належаць да харчовай прамысловасці Кампаніі, якія належаць... [-]

Ступень магістра ў галіне вопыту праектавання праекта ежы

IED – Istituto Europeo di Design Rome
Ва ўніверсітэце Дзённае навучанне 6 месяца January 2018 Італія Рым

Курс накіраваны на падрыхтоўку дызайнераў, якія маюць вырашальнае значэнне дызайнерскія навыкі, каб мець магчымасць самастойна кіраваць прафесійныя і кіраўніцкія адносіны, развіваючы схільнасць да інавацыйнай вызначальніка пры вызначэнні розных бачання сістэм, у якіх мы дзейнічаем. Будучы фігура дызайнера ў бесперапыннай эвалюцыі, канструктар Ежа павінна набыць веды, што дазволіць яму гнуткасць, каб мець справу з рознымі палямі дызайну, але сумежнымі, у якіх прымяніць свае навыкі праектавання, з асаблівым акцэнтам на ўцягванне карыстальнікаў у вызначэнні шляхоў патрэбы і чаканні. [+]

Ступень магістра Food and Beverage Studies . ЭТА ПРАГРАМА "праходзіць на італьянскай мове Хто павінен прысутнічаць: Курс адкрыты для тых, хто валодае тытулам акадэмічнага вывучэння першага ўзроўню, працягласцю не менш за тры гады ў абласцях, звязаных з архітэктурай, дызайн, дызайне інтэр'еру, візуальнай камунікацыі, навукі харчовых прадуктаў ці іншых сумежных дысцыплін разгледжаны ў працэсе. Ён будзе правяраць здольнасць вырашаць незалежна адзін ад аднаго як спекулятыўных аперацый, якія выканаўчая ўлада. Курс ўключае ў сябе тэарэтычны і практычны курс, які залучае студэнтаў у практычных даследаваннях і праектаванні. Master забяспечвае мадэляванне і канкрэтныя праекты ў супрацоўніцтве з установамі і прыватнымі кампаніямі, дзе прымяняць тэарэтычныя прынцыпы, метады, інструменты і метадалогіі, набытыя ў ходзе курса. Магістарская праграма пабудавана так, каб задаволіць патрэбы рынку працы, падрыхтоўка спецыялістаў, здольных распрацоўваць і ўкараняць інавацыі, для задавальнення тэхналагічных і стратэгічных задач на бліжэйшыя гады ў хутка якое змяняецца галіны. Ежа не толькі жыццёвая неабходнасць, але вопыт пачуццяў. Вопыт, які павінен разглядацца ва ўсіх яго аспектах, ад выкарыстання сыравіны да вызначэння структуры спажывання. Бесперапыннае развіццё канкурэнтаздольнасці і стратэгічных патрэбаў кампаній патрабуецца магчымасць зносін праекціроўшчыка, у залежнасці ад абставін, з удзелам экспертаў з вобласці маркетынгу і тэхнічнай галіне з інжынерамі, з кансультантамі карпаратыўнага іміджу і ' графічны-творчы апарат, з планаваннем камунікацый і тых, хто ўдзельнічае ў стварэнні месцаў. Майстар, такім чынам, таксама прадугледжвае набыццё мяккіх навыкаў, звязаных з аналізам і інтэрпрэтацыяй патрэбаў і паводзінаў спажыўцоў, канцэпцыя сцэнарыяў, якія тычацца новых прадуктаў, прэзентацыі і камунікацыі вашага праекта, вылучыўшы канкрэтныя значэння, якія могуць вызначыць іх поспех. Першая тэарэтычная частка будзе ўвесці абавязковыя прадметы матэрыі,... [-]

майстар ў міжнароднай харчовай і напояў кіравання

ESCP Europe Business School
Ва ўніверсітэце Дзённае навучанне 1 год September 2018 Італія Турын Францыя Paris Германія Berlin + 4 more

Гэтая праграма ўяўляе сабой 1 год 2-краіна, поўны працоўны дзень спецыялізаваны майстар-праграма, прызначаная для аспірантаў, накіраваных на выбітнай кіраўніцкай кар'еры ў харчовай прамысловасці і напояў у лепшых міжнародных кампаніях [+]

Даследаванні, праведзеныя ў Турыне і Парыжы кампусов. Навуковы кіраўнік: прафесар Франчэска Rattalino мэты праграмы Гэтая праграма ўяўляе сабой 1 год 2-краіна, поўны працоўны дзень спецыялізаваны майстар-праграма, прызначаная для аспірантаў, накіраваных на выбітнай кіраўніцкай кар'еры ў харчовай прамысловасці і напояў у лепшых міжнародных кампаній (напрыклад, Bacardi-Martini - Caffarel - кампары - Carrefour - Coca -Cola - Costa Crociere - Danone - Dr. Oetker - Ферэра - Granarolo - Grom - Lavazza - Marchesi - Антинори - Unilever) у якасці менеджэраў, кіраўнікоў і прадпрымальнікаў. магчымасці кар'ернага росту Наша спецыяльная служба Кар'ера дапаможа вам развіць свой патэнцыял дзякуючы коучінга і дзейнасці па наладжванні кантактаў з абедзвюма кампаніямі і выпускнікамі. Ўвод ESCP Europe дае вам магчымасць атрымаць выгаду з глабальнай сеткі. Некаторыя прыклады таго, што можа быць ваша будучая прафесійная ролю: Прадпрымальніцкая кар'ера ў сямейным бізнесе або НОВООБРАЗУЮЩИХСЯ Менеджэр па прадукцыі, брэнд-менеджэр, менеджэр па экспарце / імпарт, кіраванне ланцужкамі паставак менеджэр, менеджэр па камунікацыях, менеджэр па маркетынгу, прадукцыі і бізнес-распрацоўшчык, рэгіянальны менеджэр ў Food & напоі кампаніі, як Ferrero, Lavazza, Barilla ... Навучальны план Гэтая праграма прапануе ідэальнае спалучэнне тэхнічных ведаў і практычнай дзейнасці: больш за 20 дзён наведвання кампаній, адна кампанія кансультацыйнага праекта, дэгустацыі, групавыя працы і сеткавыя магчымасці з мэнэджэрамі F & B, выпускнікоў, якія працуюць у гэтым сектары і экспертаў. Некаторыя з найбольш важных курсаў пералічаныя ніжэй, ESCP Europe выкарыстоўвае тэматычнае даследаванне methology: Агульнае кіраванне ў харчовых прадуктаў і напояў (F & B) прамысловасці Фінансавы ўлік у F & B Кошт і кіравання эфектыўнасцю ў F & B Кіраўнічая эканоміка: макра... [-]

Ступень магістра гасцінічнага менеджменту і грамадскае харчаванне - поўны працоўны дзень

OSTELEA | Distancia
Анлайн і ва ўніверсітэце (змяшанае) Дзённае навучанне 1 год May 2018 Іспанія Мадрыд Барселона + 1 more

Майстар ў галіне гасцінічнага менеджменту і рэстаўрацыі, якая накіравана на падрыхтоўку спецыялістаў і менеджэраў, якія вядуць глабальныя бізнес-праекты ў галіне гасцінічнага менеджменту, але з неабходнай пункту гледжання бізнесу, каб быць эфектыўнымі ў працэсе прыняцця рашэнняў у гэтым сектары глабалізаваным і дынамічным, не ўхіляе ўплыў новых тэхналогій. [+]

Ступень магістра Food and Beverage Studies . The Майстар ў галіне гасцінічнага менеджменту і рэстаўрацыі, Якая накіравана на падрыхтоўку спецыялістаў і менеджэраў, якія вядуць глабальныя бізнес-праекты ў галіне гасцінічнага менеджменту, але з пункту гледжання бізнесу, неабходнай, каб быць эфектыўнымі ў працэсе прыняцця рашэнняў у рамках гэтай глабалізацыі і дынамічнага сектара, не ліквідуе ўплыў новых тэхналогій. Навошта вывучаць майстар: навыкі кіравання Серыя сустрэч з дырэктарамі гасцініц і прадпрыемстваў грамадскага харчавання, а таксама міжнародных кансультантаў ў галіне турызму. Вопыт кіравання: Студэнты развіваюць асноўныя навыкі для эфектыўнага кіравання праектамі, «мяккія навыкі». Справа метад: Метад выпадку дазваляе студэнтам у сістэматычна паляпшаць свае рашэнні - працэс прыняцця рашэнняў праз абмеркаванне рэальных выпадкаў турыстычных прадпрыемстваў. Акрамя таго, гэтая методыка дазваляе развіваць іншыя навыкі, такія як творчасць, аналітычныя навыкі мыслення, вуснай і пісьмовай камунікацыі і міжасобасных навыкаў. Некаторыя з выпадкаў працавалі ў папярэдніх выданнях гэтай праграмы былі El Bulli і Ryanair. Асаблівая ўвага надаецца кіраванні даходамі, выкладаецца праз бізнэс - гульні. Дадзены поле гатэля маркетынгу шырока развіты ў гэтай галіне праз прыкладной праз бізнэс-гульні бачання. Штомесячныя канферэнцыі з дырэктарамі розных аддзелаў або кіраўнікоў кампаній , якія прадстаўляюць сектар. Праграма па развіцці навыкаў кіравання: Турызм Навыкі праграма развіцця (TSDP). жылы Студэнт будзе мець магчымасць зрабіць міжнародны Жылое турызму Saxion (Нідэрланды), або крос-культурны маркетынг ў Кіна універсітэта (штат Нью - Джэрсі, ЗША) ( за дадатковую плату). Campus ў Campus: Магчымасць часткі праграмы на іншым кампусе Ostelea. Абмен Barcelona- Мадрыд (пражыванне і праезд не ўваходзіць у камплект ). садзейнічанне гандлі Наведванняў на выставах: Студэнты наведваюць кірмашу , такія як Alimentaria... [-]

магістр менеджменту ў харчовай і напояў (MFB)

SDA Bocconi School of Management
Ва ўніверсітэце Дзённае навучанне 12 месяца January 2018 Італія Мілан Altavilla Висентина + 1 more

ён майстар менеджменту ў харчовай і напоі (MFB) з'яўляецца поўны працоўны дзень, міжнароднай, адзін год праграма, якая выкладаецца цалкам на англійскай мове і прыцягвае студэнтаў з усяго свету. Праграма факусуюць на упраўленні F & B і звязаных з ім кампаній, такіх як рэстараны, гатэлі, курорты і перадавых прадпрыемстваў рознічнага гандлю, ад інавацыйнага і эфектыўнага пункту гледжання. MFB мае міждысцыплінарны падыход і прымае ў вопыце метад. [+]

Майстар менеджменту ў харчовай і напоі (MFB) з'яўляецца поўны працоўны дзень, міжнароднай, адзін год праграма, якая выкладаецца цалкам на англійскай мове і прыцягвае студэнтаў з усяго свету. Праграма факусуюць на упраўленні F & B і звязаных з ім кампаній, такіх як рэстараны, гатэлі, курорты і перадавых прадпрыемстваў рознічнага гандлю, ад інавацыйнага і эфектыўнага пункту гледжання. MFB мае міждысцыплінарны падыход і прымае ў вопыце метад. Лекцыі прафесараў і запрошаных выступоўцаў чаргаваліся з групавыя практыкаванні, каманды і асобных праектаў, мадэляванне, ролевыя гульні і аналізу сацыялагічнага даследавання. У вас будзе шмат Q & A сесіі па сучасных праблемах галіны сутыкаецца цяпер і ў будучыні ўспрымаецца. MFB тычыцца кіравання, як унікальны рэцэпт, які патрабуе шмат старанна вымераныя інгрэдыенты, у тым ліку моцнага тэарэтычнага і практычнага веды, бачання, дыск, рашучасць і здольнасць ідэнтыфікаваць магчымасці і аб'яднаць людзей, культур і традыцый. MFB з'яўляецца Майстар для вас, калі Вы імкнецеся заняць кіруючую ролю ў інтрыгуючай галіне прадуктаў харчавання і напояў і сумежных галін Вы хочаце, каб даведацца, як быць паспяховым у рэстаранным і гасцінічным бізнэсе Вы павінны быць больш спецыялізаванай, каб прагрэсаваць ў сваёй кар'еры Вы хочаце магчымасць мець зносіны з сусветнымі лідэрамі ў гэтай галіны Вы гатовыя прыняць выклік спецыялізаванай і інтэнсіўнай дзелавой праграмы Вы гатовыя да інавацыйнай вучэбнай праграмы з міжнародна прызнанай школы менеджменту. Што MFB можа прапанаваць вам Цвёрдыя асновы ў кіраванні, у тым ліку практычных, творчых і прафесійных навыкаў Выдатнае веданне паспяхова працаваць у сектары F & B, рынак, які з'яўляецца важнай часткай сусветнай эканомікі Прамы кантакт з выдатнымі кампаній і іх кіраўнікоў,... [-]

майстар у харчовых прадуктаў і напояў кіравання

College de Paris
Ва ўніверсітэце Дзённае навучанне 1 год October 2017 Францыя Paris

Ступень магістра ў галіне вытворчасці прадуктаў харчавання і напояў кіравання з'яўляецца часткай міжнародных праграм, прапанаваных у каледжы Парыжа з навучання цалкам на англійскай мове. [+]

Ступень магістра Food and Beverage Studies . Калеж дэ Парыж аб'ядноўвае вышэйшыя навучальныя цэнтры, якія працуюць у розных галінах французскага перавагі. Усе гэтыя школы маюць тры асноўныя каштоўнасці, агульныя рысы: - адукацыйныя дасканаласці - міжнародная перспектыва - кравец зрабіў студэнт рэпетытарства ступень магістра ў галіне вытворчасці прадуктаў харчавання і напояў кіравання з'яўляецца часткай міжнародных праграм, прапанаваных у каледжы Парыжа, з навучання цалкам на англійскай мове. навучальныя падраздзялення - Упраўленне - Фінансавы менеджмент - маркетынг і камунікацыі - Праца з персаналам - Фінансавы менеджмент IT - Права - Замежныя Мовы - Прафесійная падрыхтоўка: Прадукты харчавання і напоі прафесійную сераду - Гастранамія і сувязі - Сувязь - FineWine і шампанскае - Мэрчэндайзінг ў прадуктаў харчавання і напояў - прыкладной камунікацыі ў сектары - люксовые брэнды: Прадукты харчавання і напоі - тэндэнцыі і інавацыі - WSET (Віно і Дух Education Trust) Экзамен - Ренжи Рынак: вядучы еўрапейскі рынак прадуктаў харчавання Прафесійная стажыроўка Уваход - Патрабуецца Акадэмічны ўзровень: 180 ECTS крэдытаў або ступень BA Узровень - Англійская Патрабаваны ўзровень: IELTS (5.5), TOEFL (70), TOEIC (750) замежныя студэнты Мы таксама даём студэнтам з-за мяжы дапамогі з адміністрацыйнымі пытаннямі: паперы на жыхарства, візы, санітарнага, банкаўскага справы і страхавання, а таксама дапамагаючы ім з іх размяшчэннем, будзь то ў сям'і, у прыватных кватэрах ці ў універсітэцкіх інтэрнатах. [-]