Пошук магістра Food and Beverage Studies

Знайсці ступень магістра Food and Beverage Studies тут!

Food and Beverage Studies

Пасля завяршэння ступень вашай бакалаўра, вы можаце пачаць сваю кар'еру або працягнуць сваё навучанне, зарабляючы ступень магістра. Апошні варыянт дазваляе падрыхтавацца да больш прасунутай кар'еры і скакаць далей, чым калі вы пачалі працаваць адразу ж.

Што такое магістр ў галіне прадуктаў харчавання і напояў даследаванняў? Гэта поле факусуюць на падрыхтоўцы і абслугоўванні харчовых прадуктаў. Студэнты праходзяць курсы, якія рыхтуюць іх, каб зразумець працу ў рэстаране або рэстараннага бізнесу і ўвесці кіруючую пасаду ў такой установе. Курсы могуць таксама засяродзіць увагу на баку палітыкі ў галіне харчовых прадуктаў і напояў даследаванняў, калі студэнт больш зацікаўлены ў станаўленні ежы і бяспекі работніка або інспектара. Праграма прадуктаў харчавання і напояў даследаванні, як правіла, не ўключае ў сябе кулінарнага мастацтва.

Зарабляючы ступень магістра ў галіне прадуктаў харчавання і напояў даследаванняў прыносіць карысць студэнтам, дапамагаючы ім развіваць кіраўніцкія і камунікатыўныя навыкі, неабходныя для іх, каб квітнець.Трымаючы навуковую ступень можа таксама дазволіць выпускнікам зарабіць больш высокую зарплату, як толькі яны ўваходзяць у сваю кар'еру.

Ёсць шмат пераменных, якія ўплываюць на кошт зарабляючы ступень магістра ў галіне прадуктаў харчавання і напояў даследаванняў. Вы павінны даследаваць канкрэтную праграму і школу да паступлення, каб зразумець, што плата за навучанне будзе і якія іншыя зборы вы будзеце несці адказнасць за.

Кар'ера даступныя для выпускнікоў прадуктаў харчавання і напояў даследаванняў шматлікія. Па сутнасці, яны могуць уваходзіць у любую адміністрацыйную пасаду ў галіне грамадскага харчавання або харчовай індустрыі гасціннасці. Да іх ставяцца аператары, рэстаран або грамадскага харчавання менеджэраў, спецыялістаў па інвентарызацыі і памочнікаў менеджэраў. Акрамя таго, можна працаваць у галіне санітарыі і бяспекі, стаўшы спецыялістам санітарыі або санітарнага інспектара.

Зрабіце наступны крок да вашай кар'еры, паступіўшы ў праграме прадуктаў харчавання і напояў даследаванняў.Шукаць ніжэй вашай праграмы і кантакту непасрэдна допуск офіса школы па вашаму выбару, запоўніўшы свінцовай форме.

Больш падрабязна

Ступень магістра ў галіне гасцінічнага і рэстараннага менеджменту (Мадрыд)

School of Tourism and Hospitality - The OSTELEA
Ва ўніверсітэце Дзённае навучанне October 2018 Іспанія Мадрыд

Майстар ў галіне гасцінічнага менеджменту і рэстаўрацыі, якая накіравана на падрыхтоўку спецыялістаў і менеджэраў, якія вядуць глабальныя бізнес-праекты ў галіне гасцінічнага менеджменту, але з пункту гледжання бізнесу, неабходнай, каб быць эфектыўнымі ў працэсе прыняцця рашэнняў у гэтым сектары глабалізуецца і дынамічным, а не ліквідуе ўплыў новых тэхналогій. [+]

Майстар ў галіне гасцінічнага менеджменту і рэстаўрацыі

Майстар ў галіне гасцінічнага менеджменту і рэстаўрацыі, якая накіравана на падрыхтоўку спецыялістаў і менеджэраў, якія вядуць глабальныя бізнес-праекты ў галіне гасцінічнага менеджменту, але з пункту гледжання бізнесу, неабходнай, каб быць эфектыўнымі ў працэсе прыняцця рашэнняў у гэтым сектары глабалізуецца і дынамічным, а не ліквідуе ўплыў новых тэхналогій.... [-]


Інтэрнэт Магістр прадуктаў харчавання і напояў кіравання

Rome Business School
Анлайн Вочна-завочна 1 год Open Enrollment Італія Рым

Rome Business School - Rome Business School [+]

Дата пачатку: кожны год, у сакавіку і кастрычніку

Навучанне перадавога вопыту аплачванага, кар'ерная службы, міжнародных сеткі, а таксама многіх іншых выгод ад вашага прафесійнага і асобаснага развіцця. Навучанне формулы для кожнага патрабаванні.

Rome Business School «s магістэрскі курс прадуктаў харчавання і напоі кіравання прапануе агульную падрыхтоўку ў галіне кіравання ў спалучэнні з вытворчымі кампетэнцыямі ланцуга спецыфічнай для вытворчасці спецыялізаваных спецыялістаў , здольных справіцца з выклікамі прадуктаў харчавання і напояў у міжнародным і полікультурным кантэксце.... [-]


майстар у дызайне прадуктаў харчавання

Scuola Politecnica di Design SPD
Ва ўніверсітэце Дзённае навучанне 12 месяца March 2019 Італія Мілан

Майстар ў галіне дызайну харчовых прадуктаў развівае неабходныя навыкі, каб трэйдар можа ўвесці дызайну сектар харчовых прадуктаў, рынак, які ўвесь час расце, і дзе Італія з'яўляецца даведка. Курс накіраваны на выпускнікоў у галіне дызайну, маркетынгу і камунікацыі, але таксама да прафесіяналаў з вопытам працы на рынку. Праграма арыентавана на харчовай прамысловасці і яе метадалогіі. [+]

Майстар ў галіне дызайну харчовых прадуктаў дае прафесійны магчымасць распрацоўкі неабходных навыкаў для ўводу і прапанаваць інавацыйныя ўклад у харчовай прамысловасці, якая пастаянна развіваецца і дзе Італія з'яўляецца краінай спасылкі.

Курс прызначаны не толькі для выпускнікоў у галіне дызайну, маркетынгу і камунікацый, але і прафесіяналаў, ужо якія працуюць у адміністрацыі і кіравання рынку. Праграма накіроўвае сваю ўвагу] у харчовай прамысловасці і яго метадалогіі. Саюз паміж ежай і дызайну, нараджаецца новы прафесійны - ежа дызайнер - хто ў стане працаваць з: - працэсы, метады і асяроддзяў, дзе прадукты харчавання вырабляюцца, размяркоўваюцца і спажываюцца; - Ежа з эстэтычнага пункту гледжання, таварыскасць і прадстаўніка; - Абсталяванне і інструменты, якія выкарыстоўваюцца ў падрыхтоўцы і спажывання харчовых прадуктаў; - Дзейнасць сувязі для садзейнічання харчовых прадуктаў.... [-]


Executive Master ва ўпраўленні гатэлем

Ostelea Morocco
Ва ўніверсітэце Дзённае навучанне 1 год October 2018 Марока Горад Рабат

Магістарская праграма Executive ва ўпраўленні гасцінічным і рэстараннае гаспадарка была распрацавана ў супрацоўніцтве з аператыўнымі і інстытуцыянальнымі гульцамі ў гэтым сектары, з тым каб даць адказ на праблемы, звязаныя з развіццём і ростам сектара з аднаго боку, і патрэбы рынку працы, з другога боку. [+]

прэзентацыя

У глабалізаваным кантэксце і эвалюцыянуе, Выканаўчы Майстар ў галіне гасцінічнага менеджменту

Гэта навучанне факусуюць на упраўленні і кантролі структурных характарыстык вытворчых падраздзяленняў кампаніі, будзь то нацыянальныя ці міжнародныя перспектывы.

Дэвізы: Эфектыўнае прыняцце рашэння і актыўнае выкарыстанне новых тэхналогій.

Праграма Executive Masters ў галіне гасцінічнага менеджменту... [-]


Майстар філасофіі (харчовых даследаванняў)

Taylor’s University
Ва ўніверсітэце Дзённае навучанне Вочна-завочна 18 - 30 месяца July 2018 Малайзія Субанг Джая + 1 more

Магістр філасофіі (Food Studies) імкнецца да жаніха выпускнікоў у высокакваліфікаваных спецыялістаў, якія з'яўляюцца экспертамі ў галіне харчовых даследаванняў. Для дасягнення гэтай мэты, Taylor's University і Універсітэта Тулуза Жана Жарэс (UT2J) распрацаваў комплексную вучэбную праграму , якая ахоплівае кампаненты , такую як даследчыя навыкі, антрапалогія і сацыялогія ежы, разуменне розных культур прадуктаў харчавання, тэндэнцыя харчавання і бізнес - перспектыва, сацыяльна-палітычныя пытанні прадукты харчавання і здароўе насельніцтва і многае іншае. [+]

Падвойнае прызнанне і сертыфікацыя

За апошнія 20 гадоў або каля таго, статус харчавання рэзка змянілася. Rippling харчовы крызіс, расце праблема атлусцення і больш, што неаднаразова пакласці еду ў цэнтры ўвагі. На эканамічным фронце, рост насельніцтва ў спалучэнні з хуткім эканамічным ростам у апошняе дзесяцігоддзе прывяла да росту спажывання прадуктаў харчавання выбуховую хуткасць. Па дадзеных Cushman Магістр філасофіі (Food Studies) імкнецца да жаніха выпускнікоў у высокакваліфікаваных спецыялістаў, якія з'яўляюцца экспертамі ў галіне харчовых даследаванняў. Для дасягнення гэтай мэты, Taylor's University і Універсітэта Тулуза Жана Жарэс (UT2J) распрацаваў комплексную вучэбную праграму , якая ахоплівае кампаненты , такую як даследчыя навыкі, антрапалогія і сацыялогія ежы, разуменне розных культур прадуктаў харчавання, тэндэнцыя харчавання і бізнес - перспектыва, сацыяльна-палітычныя пытанні прадукты харчавання і здароўе насельніцтва і многае іншае.Харчаванне даследаванні Перавага ТэйлараАдзіны малазійскі універсітэт з «кафедры харчовых даследаванняў: Прадукты харчавання, культур і здароўе» - прафесар, доктар Жан-П'ер Пулен. Ён падтрымлівае акцэнт у харчовых даследаванняў, спрыяе акадэмічных праграм і кансультуе студэнтаў і выкладчыкаў. Французскі сацыяльна-антраполаг, прафесар, доктар Пулен мае доўгую і паспяховую кар'еру ў галіне даследаванняў прадуктаў харчавання і гасціннасці адукацыі як у акадэмічнай і міжнароднага жыцця. Ён апублікаваў мноства кніг, кіраўнік і артыкулы, а таксама актыўна пастаўляюцца лейтматыў і канферэнц-прэзентацыю па ўсім свеце па такіх тэмах, як харчовая сацыялогія, харчовае спадчына і практыка турызму.Адзіная праграма Food Studies, каб прапанаваць праграму даследавання Global Field (GRP), якая забяспечвае магчымасць для правядзення палявых даследаванняў за мяжой. Студэнты маюць выдатную магчымасць праводзіць навукова-даследчую працу па іх дысертацыі за мяжой, калі яно засяроджана на звязаных з харчаваннем тэмы для канкрэтнай краіны на... [-]

Майстар ў International Food

ESCP Europe Business School
Ва ўніверсітэце Дзённае навучанне 1 год September 2018 Францыя Paris

Майстар ў IFBM ў ESCP Europe , адзін з world's лепшых бізнэс - школ, з'яўляецца 1 год, поўны працоўны дзень праграмы для аспірантаў па 2 краін для тых , хто імкнецца да паспяховай кар'еры ў ежы [+]

Першы майстар ў IFBM з ESCP Europe Business School

Майстар ў IFBM ў ESCP Europe , адзін з world's лепшых бізнэс - школ, з'яўляецца 1 год, поўны працоўны дзень праграмы для аспірантаў па 2 краін для тых , хто імкнецца да паспяховай кар'еры ў ежы

Ён выкладаецца на англійскай мове і адбываецца на нашых Турыне і Парыжы кампусов, ідэальная адпраўная кропка, каб выпрабаваць перавагу Італіі і Францыі, якія вядуць тэрыторый у свеце ў сэрцы прадуктаў харчавання і напоі культуры і інавацыі.... [-]


майстар у вінаградарства і вінаробстве

Georgian Technical University
Ва ўніверсітэце Дзённае навучанне 2 гадоў October 2018 Грузія Тбілісі

Пасля заканчэння гэтай праграмы, з атрыманымі ведамі і прысуджанай кваліфікацыяй, чалавек будзе мець магчымасць працаваць у прыватным сектары, урадавых і няўрадавых арганізацыі, такія як віно кампаніі, вінаград, якія растуць кампаніі, пеністае віно і дыстыляванай напоі прадпрыемствы, лабараторыі, дэгустацыйнай камісіі, асацыяцыі які працуе ў галіне вінаградарства і вінаробства, Міністэрства сельскай гаспадаркі і звязаныя з ёй ўстановы. [+]

Ступень магістра Food and Beverage Studies . Мэты праграмы Для падрыхтоўкі энолога ў адпаведнасці з патрэбамі рынку працы, якія будуць канкурэнтаздольнымі, практычна-арыентаваным і гатовыя задаволіць самыя высокія чаканні вінаробнай прамысловасці. Для таго, каб набыць студэнтам неабходных тэарэтычных ведаў і практычных навыкаў. Для таго, каб пазнаёміць студэнтаў свет вінаградарства, вінаробства, віна ўдзячнасць і віннага бізнесу. Для таго, каб навучыць цяперашнія метады, каб даць інфармацыю пра сучасныя метады, інавацыя, якія выкарыстоўваюцца пры кіраванні вінаграднікам і вінакурня. Для таго, каб растлумачыць важнасць канкрэтных метадаў вінаградарства ў стварэнні вінаў з добрым густам і водарам. Для таго, каб забяспечыць вопыт для студэнтаў, якія распрацоўваюць адпаведныя навыкі ў сучасных метадах збору ўраджаю вінаграду і вінаграда перапрацоўкі ў віно ў камерцыйным вінаградніка і / або вінны завод. Для таго, каб стаць студэнтамі, знаёмыя са звычайнымі аналітычнымі навыкамі, якія выкарыстоўваюцца ў віннай лабараторыі. Праграма Апісанне ... [-]

Ступень магістра гасцінічнага менеджменту і грамадскае харчаванне - поўны працоўны дзень

OSTELEA | Distancia
Анлайн і ва ўніверсітэце (змяшанае) Дзённае навучанне 1 год May 2018 Іспанія Мадрыд Барселона + 1 more

Майстар ў галіне гасцінічнага менеджменту і рэстаўрацыі, якая накіравана на падрыхтоўку спецыялістаў і менеджэраў, якія вядуць глабальныя бізнес-праекты ў галіне гасцінічнага менеджменту, але з неабходнай пункту гледжання бізнесу, каб быць эфектыўнымі ў працэсе прыняцця рашэнняў у гэтым сектары глабалізаваным і дынамічным, не ўхіляе ўплыў новых тэхналогій. [+]

The Майстар ў галіне гасцінічнага менеджменту і рэстаўрацыі, Якая накіравана на падрыхтоўку спецыялістаў і менеджэраў, якія вядуць глабальныя бізнес-праекты ў галіне гасцінічнага менеджменту, але з пункту гледжання бізнесу, неабходнай, каб быць эфектыўнымі ў працэсе прыняцця рашэнняў у рамках гэтай глабалізацыі і дынамічнага сектара, не ліквідуе ўплыў новых тэхналогій.

Навошта вывучаць майстар: ... [-]

Ступень магістра ў галіне гасцінічнага менеджменту і рэстараннага бізнэсу - онлайн

Universidad Católica de Murcia
Анлайн Дзённае навучанне Вочна-завочна 1 год November 2018 Іспанія Іспанія Інтэрнэт + 1 more

У адпаведнасці з апошнім пытаннем барометр міжнароднага турызму ЮНВТО, у 2014 годзе колькасць міжнародных турысцкіх прыбыццяў склаў 1138 млн, павялічыўшыся на 4,7% у параўнанні з папярэднім годам. [+]

агляд Мадальнасць: Інтэрнэт Пачатак: лістапада Працягласць: 1 навучальны год ECTS крэдытаў: 60 Рэжысёр: Гинеса Марцінес дэль Vas Presentación

У адпаведнасці з апошнім пытаннем барометр міжнароднага турызму ЮНВТО, у 2014 годзе колькасць міжнародных турысцкіх прыбыццяў склаў 1138 млн, павялічыўшыся на 4,7% у параўнанні з папярэднім годам.

«У апошнія гады турызм апынуўся на здзіўленне моцным і жорсткім, і з вялізным патэнцыялам для садзейнічання эканамічнаму аднаўленні эканамічнай актыўнасці, так як яна стварае тысячы мільёнаў даляраў у экспарце і стварыць мільёны працоўных месцаў. Гэта адбылося ў гарадах па ўсім свеце, але асабліва ў Еўропе, так як рэгіён імкнецца кансалідаваць свой выхад з аднаго з горшых эканамічных перыядаў у сваёй гісторыі, «сказаў Талеб рыфа, генеральны сакратар СГА, на Іспанія адкрыццё Глабальнага форуму па турызме ў Мадрыдзе. ... [-]


Міжнародныя майстра ў прафесійнай кулінарыі (Еўрапейскі дыплом засведчаныя натарыусам)

ESNECA
Ва ўніверсітэце Вочна-завочна 300 гадзін Open Enrollment Іспанія Іспанія Інтэрнэт

Гэты курс прызначаны для прадпрымальнікаў, мэнэджэраў, прадпрымальнікаў, работнікаў гасцінічнага, турыстычнага і рэстараннага сектара і тых, хто жадае набыць тэхнічныя веды, неабходныя для працы ў якасці прафесійнага кухары. [+]

атрымальнікі

Гэты курс прызначаны для прадпрымальнікаў, мэнэджэраў, прадпрымальнікаў, работнікаў гасцінічнага, турыстычнага і рэстараннага сектара і тых, хто жадае набыць тэхнічныя веды, неабходныя для працы ў якасці прафесійнага кухары.

мадальнасць

Майстар рэжым On-Line і Tutorizada

Пасля рэгістрацыі, студэнт атрымае коды доступу на працягу 24 рабочых гадзін.Наша каманда настаўнікаў і выкладчыкаў звяжацца студэнт да 48 гадзін пасля прыёму, каб накіроўваць студэнту суправаджаць яго ў пачатку і па ходзе, і адказаць на любыя пытанні, якія могуць паўстаць.працягласць... [-]

Ступень магістра ў галіне вопыту праектавання праекта ежы

IED – Istituto Europeo di Design Rome
Ва ўніверсітэце Дзённае навучанне 6 месяца January 2019 Італія Рым

Курс накіраваны на падрыхтоўку дызайнераў, якія маюць вырашальнае значэнне дызайнерскія навыкі, каб мець магчымасць самастойна кіраваць прафесійныя і кіраўніцкія адносіны, развіваючы схільнасць да інавацыйнай вызначальніка пры вызначэнні розных бачання сістэм, у якіх мы дзейнічаем. Будучы фігура дызайнера ў бесперапыннай эвалюцыі, канструктар Ежа павінна набыць веды, што дазволіць яму гнуткасць, каб мець справу з рознымі палямі дызайну, але сумежнымі, у якіх прымяніць свае навыкі праектавання, з асаблівым акцэнтам на ўцягванне карыстальнікаў у вызначэнні шляхоў патрэбы і чаканні. [+]

ЭТА ПРАГРАМА "праходзіць на італьянскай мове

Хто павінен прысутнічаць:

Курс адкрыты для тых, хто валодае тытулам акадэмічнага вывучэння першага ўзроўню, працягласцю не менш за тры гады ў абласцях, звязаных з архітэктурай, дызайн, дызайне інтэр'еру, візуальнай камунікацыі, навукі харчовых прадуктаў ці іншых сумежных дысцыплін разгледжаны ў працэсе. Ён будзе правяраць здольнасць вырашаць незалежна адзін ад аднаго як спекулятыўных аперацый, якія выканаўчая ўлада.... [-]


Master in Brand Design and Management: Food, Wine and Tourism

IED – Istituto Europeo di Design Florence
Ва ўніверсітэце Дзённае навучанне 11 месяца February 2019 Італія Флярэнцыя

[+]

Ўдзельнікам атрымаць вопыт у галіне брэнда і кіравання для шырокага спектру розных конкурсаў.

барселона

[-]

гастраноміі і кулінарнага кіравання - школа менеджменту ў індустрыі гасціннасці і турызму

Universidad Privada De Ciencias Aplicadas
Ва ўніверсітэце Дзённае навучанне March 2019 Перу Ліма

UPC прапануе кар'еры гастранамію і кіраванне кулінарнага, з місіяй падрыхтоўкі спецыялістаў цэласнасці і інавацыйнымі, каб спрыяць ўстойлівае кулінарнае і гастранамічнае развіцця, што для планавання і кіравання эканамічна выгадныя гастранамічных праектамі і навучаць лепшыя повар і прадпрымальнік, падаючы ім прылады неабходна прадстаўляць нашу кулінарную ідэнтычнасць і ствараць свае ўласныя стылі з важкімі аргументамі. [+]

UPC прапануе кар'еры гастранамію і кіраванне кулінарнага, з місіяй падрыхтоўкі спецыялістаў цэласнасці і інавацыйнымі, каб спрыяць ўстойлівае кулінарнае і гастранамічнае развіцця, што для планавання і кіравання эканамічна выгадныя гастранамічных праектамі і навучаць лепшыя повар і прадпрымальнік, падаючы ім прылады неабходна прадстаўляць нашу кулінарную ідэнтычнасць і ствараць свае ўласныя стылі з важкімі аргументамі. На аснове дыферэнцыраванай сеткі і персаналізаванага навучання, а таксама з удзелам мясцовых і міжнародных спецыялістаў, гэтая праграма мае міждысцыплінарны падыход, які ахоплівае розныя вобласці даследаванняў, звязаных з мастацтвам падрыхтоўкі ежы. Гэта ўключае ў сябе розныя напрамкі: ад даследаванняў, навукі і аналізу нашай культуры і гісторыі ў выкарыстанні і метадаў, якія ўсталёўваюць міжнародныя тэндэнцыі. ... [-]


Энологии і вінаградарства (Master)

Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro
Ва ўніверсітэце Дзённае навучанне 2 гадоў October 2018 Партугалія Vila Real

Асноўныя мэты майстар-курс у Enology і вінаградарства: Павышэнне кваліфікацыі, дапаўняючы і абнаўляючы 1-га цыкла; Развіццё навукова-тэхнічнага і прафесійнага майстэрства; Павышэнне патэнцыялу ўмяшання ў вінным бізнэсе; Планаванне прапускной здольнасці, інавацыя і ацэнка новых метадаў і працэсаў або паляпшэння працэдур выкарыстання; Механізмы для разгляду і грунтуецца ў кантэксце віна; Прагрэсаванне ў працэсе навучання і абнаўлення ведаў і навыкаў. [+]

Асноўныя мэты майстар-курс у Enology і вінаградарства:

Павышэнне кваліфікацыі, дапаўняючы і абнаўляючы 1-га цыкла;Развіццё навукова-тэхнічнага і прафесійнага майстэрства;Павышэнне патэнцыялу ўмяшання ў вінным бізнэсе;Планаванне прапускной здольнасці, інавацыя і ацэнка новых метадаў і працэсаў або паляпшэння працэдур выкарыстання;Механізмы для разгляду і грунтуецца ў кантэксце віна;Прагрэсаванне ў працэсе навучання і абнаўлення ведаў і навыкаў.... [-]

майстар ў сучаснай пякарні і салодкай кухні

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Ва ўніверсітэце Дзённае навучанне 5 месяца September 2018 Іспанія Кастельон

Падарожжа па свеце выпечкі, з майстэрняў прапрацовак салодкага кухні. Ступень магістра ў галіне сучасных кандытарскія і салодкіх кухні з'яўляецца найбольш поўнай і актуальным трэнінгам ў салодкай вобласці кухні. [+]

АД РАБОЧЫХ прапрацовак да салодкага кухня

Падарожжа па свеце выпечкі, з майстэрняў прапрацовак салодкага кухні. Ступень магістра ў галіне сучасных кандытарскія і салодкіх кухні з'яўляецца найбольш поўнай і актуальным трэнінгам ў салодкай вобласці кухні.

Прадстаўляючы вучэбную праграму, накіраваную асвоіць тэхніку высокай кандытарская, салодкай кухню і кампазіцыі. Веданне сыравінных матэрыялаў, вытворчых працэсаў і метадаў будзе служыць асновай для стымулявання творчасці і інавацый.... [-]