Пошук магістра Food and Beverage Studies

Знайсці ступень магістра Food and Beverage Studies тут!

Food and Beverage Studies

Пасля завяршэння ступень вашай бакалаўра, вы можаце пачаць сваю кар'еру або працягнуць сваё навучанне, зарабляючы ступень магістра. Апошні варыянт дазваляе падрыхтавацца да больш прасунутай кар'еры і скакаць далей, чым калі вы пачалі працаваць адразу ж.

Што такое магістр ў галіне прадуктаў харчавання і напояў даследаванняў? Гэта поле факусуюць на падрыхтоўцы і абслугоўванні харчовых прадуктаў. Студэнты праходзяць курсы, якія рыхтуюць іх, каб зразумець працу ў рэстаране або рэстараннага бізнесу і ўвесці кіруючую пасаду ў такой установе. Курсы могуць таксама засяродзіць увагу на баку палітыкі ў галіне харчовых прадуктаў і напояў даследаванняў, калі студэнт больш зацікаўлены ў станаўленні ежы і бяспекі работніка або інспектара. Праграма прадуктаў харчавання і напояў даследаванні, як правіла, не ўключае ў сябе кулінарнага мастацтва.

Зарабляючы ступень магістра ў галіне прадуктаў харчавання і напояў даследаванняў прыносіць карысць студэнтам, дапамагаючы ім развіваць кіраўніцкія і камунікатыўныя навыкі, неабходныя для іх, каб квітнець.Трымаючы навуковую ступень можа таксама дазволіць выпускнікам зарабіць больш высокую зарплату, як толькі яны ўваходзяць у сваю кар'еру.

Ёсць шмат пераменных, якія ўплываюць на кошт зарабляючы ступень магістра ў галіне прадуктаў харчавання і напояў даследаванняў. Вы павінны даследаваць канкрэтную праграму і школу да паступлення, каб зразумець, што плата за навучанне будзе і якія іншыя зборы вы будзеце несці адказнасць за.

Кар'ера даступныя для выпускнікоў прадуктаў харчавання і напояў даследаванняў шматлікія. Па сутнасці, яны могуць уваходзіць у любую адміністрацыйную пасаду ў галіне грамадскага харчавання або харчовай індустрыі гасціннасці. Да іх ставяцца аператары, рэстаран або грамадскага харчавання менеджэраў, спецыялістаў па інвентарызацыі і памочнікаў менеджэраў. Акрамя таго, можна працаваць у галіне санітарыі і бяспекі, стаўшы спецыялістам санітарыі або санітарнага інспектара.

Зрабіце наступны крок да вашай кар'еры, паступіўшы ў праграме прадуктаў харчавання і напояў даследаванняў.Шукаць ніжэй вашай праграмы і кантакту непасрэдна допуск офіса школы па вашаму выбару, запоўніўшы свінцовай форме.

Больш падрабязна

Майстар у галіне прадпрыемстваў грамадскага харчавання (Мадрыд)

School of Tourism and Hospitality - The OSTELEA
Ва ўніверсітэце Вочна-завочна April 2018 Іспанія Мадрыд Барселона

Майстар ў галіне гасцінічнага менеджменту і харчовай & Beverage Management накіраваны на падрыхтоўку спецыялістаў і менеджэраў, якія вядуць глабальныя бізнес-праекты ў галіне гасцінічнага менеджменту. [+]

Майстар у галіне рэстаўрацыі дзелавога адміністравання

Майстар ў галіне гасцінічнага менеджменту і харчовай & Beverage Management накіраваны на падрыхтоўку спецыялістаў і менеджэраў, якія вядуць глабальныя бізнес-праекты ў галіне гасцінічнага менеджменту.

Навошта вывучаць майстар:

Кіраванне даходамі выкладаецца праз бізнэс-гульні. Дадзены поле гатэля маркетынгу шырока развіты ў гэтай галіне праз прыкладной праз бізнэс-гульні бачання. Гэты майстар выкладаецца ў Мадрыдзе і Барселоне Сетка: Студэнты Masters могуць прымаць удзел у Afterwork цыклу, дзейнасць, якая злучае іх з светам праз бізнес-сустрэч з прадпрымальнікамі. Яны таксама могуць прысутнічаць на пасяджэннях цыкл з кіраўнікамі гасцініц і прадпрыемстваў грамадскага харчавання, а таксама міжнародных кансультантаў ў галіне турызму. Коучінг цыкл: Студэнты Masters могуць прымаць удзел у цыкле Ostelea коучінг, спалучаючы групавыя заняткі ў розных галінах, такіх, як эмацыйная коучінг або сямейнага коучінга. Удзел у выставах: студэнты Майстры могуць наведваць розныя гандлёвыя кірмашу, такія, як прадукты харчавання або IBTM. Прафесійныя практыкі. Майстар прапануе магчымасць вопыту працы ў галіне кіравання гасцінічных сетак і прадпрыемстваў грамадскага харчавання. Яна ўключае ў сябе шэраг сустрэч з кіраўнікамі гасцініц і рэстаранаў кампаніі. МЭТЫ ... [-]

Master in Italian Cuisine and Oenology

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Ва ўніверсітэце Дзённае навучанне 6 месяца October 2018 Італія Італія Інтэрнэт

[+]

Кандытарскія вырабы пякарнае марозіва выраб віно рэстаран прадукты харчавання Кіраванне Прадукты харчавання і напоі Халяль Certificatioin - Кулінарыя для мусульман [-]

гастраноміі і кулінарнага кіравання - школа менеджменту ў індустрыі гасціннасці і турызму

Universidad Privada De Ciencias Aplicadas
Ва ўніверсітэце Дзённае навучанне March 2018 Перу Ліма

UPC прапануе кар'еры гастранамію і кіраванне кулінарнага, з місіяй падрыхтоўкі спецыялістаў цэласнасці і інавацыйнымі, каб спрыяць ўстойлівае кулінарнае і гастранамічнае развіцця, што для планавання і кіравання эканамічна выгадныя гастранамічных праектамі і навучаць лепшыя повар і прадпрымальнік, падаючы ім прылады неабходна прадстаўляць нашу кулінарную ідэнтычнасць і ствараць свае ўласныя стылі з важкімі аргументамі. [+]

UPC прапануе кар'еры гастранамію і кіраванне кулінарнага, з місіяй падрыхтоўкі спецыялістаў цэласнасці і інавацыйнымі, каб спрыяць ўстойлівае кулінарнае і гастранамічнае развіцця, што для планавання і кіравання эканамічна выгадныя гастранамічных праектамі і навучаць лепшыя повар і прадпрымальнік, падаючы ім прылады неабходна прадстаўляць нашу кулінарную ідэнтычнасць і ствараць свае ўласныя стылі з важкімі аргументамі. На аснове дыферэнцыраванай сеткі і персаналізаванага навучання, а таксама з удзелам мясцовых і міжнародных спецыялістаў, гэтая праграма мае міждысцыплінарны падыход, які ахоплівае розныя вобласці даследаванняў, звязаных з мастацтвам падрыхтоўкі ежы. Гэта ўключае ў сябе розныя напрамкі: ад даследаванняў, навукі і аналізу нашай культуры і гісторыі ў выкарыстанні і метадаў, якія ўсталёўваюць міжнародныя тэндэнцыі. ... [-]


Ступень магістра ў галіне вопыту праектавання праекта ежы

IED – Istituto Europeo di Design Rome
Ва ўніверсітэце Дзённае навучанне 6 месяца January 2018 Італія Рым

Курс накіраваны на падрыхтоўку дызайнераў, якія маюць вырашальнае значэнне дызайнерскія навыкі, каб мець магчымасць самастойна кіраваць прафесійныя і кіраўніцкія адносіны, развіваючы схільнасць да інавацыйнай вызначальніка пры вызначэнні розных бачання сістэм, у якіх мы дзейнічаем. Будучы фігура дызайнера ў бесперапыннай эвалюцыі, канструктар Ежа павінна набыць веды, што дазволіць яму гнуткасць, каб мець справу з рознымі палямі дызайну, але сумежнымі, у якіх прымяніць свае навыкі праектавання, з асаблівым акцэнтам на ўцягванне карыстальнікаў у вызначэнні шляхоў патрэбы і чаканні. [+]

ЭТА ПРАГРАМА "праходзіць на італьянскай мове

Хто павінен прысутнічаць:

Курс адкрыты для тых, хто валодае тытулам акадэмічнага вывучэння першага ўзроўню, працягласцю не менш за тры гады ў абласцях, звязаных з архітэктурай, дызайн, дызайне інтэр'еру, візуальнай камунікацыі, навукі харчовых прадуктаў ці іншых сумежных дысцыплін разгледжаны ў працэсе. Ён будзе правяраць здольнасць вырашаць незалежна адзін ад аднаго як спекулятыўных аперацый, якія выканаўчая ўлада.... [-]


майстар у гастраноміі і кулінарнага менеджменту

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Ва ўніверсітэце Дзённае навучанне 5 месяца September 2018 Іспанія Кастельон

Гэты майстар прапануе поўнае апусканне ў кухні з дня, каб зрабіць якасны скачок у кар'еры. Я магу стварыць творчую і выгаднае прапанову, а не толькі ў кулінарыі, але і ў кандытарскай і хлебапякарнай. [+]

Поўнае апусканне ў кухня

Гэты майстар прапануе поўнае апусканне ў кухні з дня, каб зрабіць якасны скачок у кар'еры. Я магу стварыць творчую і выгаднае прапанову, а не толькі ў кулінарыі, але і ў кандытарскай і хлебапякарнай.

Праграма 5 месяцаў і завяршаецца з 530 гадзін стажыроўкі, сярод іншага, у лепшых рэстаранах у нашай кулінарнай камандзе.

Вучань, ЗОРКА

У нас лепшыя спецыялісты прадукцыі, тэхнічныя, перадавыя інавацыі і тэндэнцыя ў кухні. Вы можаце даведацца разам з многімі з міжнародных эталонных кухараў з'яўляюцца часткай нашай кулінарнай каманды.... [-]


Master in Brand Design and Management: Food, Wine and Tourism

IED – Istituto Europeo di Design Florence
Ва ўніверсітэце Дзённае навучанне 11 месяца February 2018 Італія Флярэнцыя

[+]

Ўдзельнікам атрымаць вопыт у галіне брэнда і кіравання для шырокага спектру розных конкурсаў.

барселона

[-]

майстар ў міжнароднай харчовай і напояў кіравання

ESCP Europe Business School
Ва ўніверсітэце Дзённае навучанне 1 год September 2018 Італія Турын Францыя Paris Германія Berlin + 4 more

Гэтая праграма ўяўляе сабой 1 год 2-краіна, поўны працоўны дзень спецыялізаваны майстар-праграма, прызначаная для аспірантаў, накіраваных на выбітнай кіраўніцкай кар'еры ў харчовай прамысловасці і напояў у лепшых міжнародных кампаніях [+]

Даследаванні, праведзеныя ў Турыне і Парыжы кампусов.

Навуковы кіраўнік: прафесар Франчэска Rattalino

мэты праграмы

Гэтая праграма ўяўляе сабой 1 год 2-краіна, поўны працоўны дзень спецыялізаваны майстар-праграма, прызначаная для аспірантаў, накіраваных на выбітнай кіраўніцкай кар'еры ў харчовай прамысловасці і напояў у лепшых міжнародных кампаній (напрыклад, Bacardi-Martini - Caffarel - кампары - Carrefour - Coca -Cola - Costa Crociere - Danone - Dr. Oetker - Ферэра - Granarolo - Grom - Lavazza - Marchesi - Антинори - Unilever) у якасці менеджэраў, кіраўнікоў і прадпрымальнікаў.... [-]


майстар у вінаградарства і вінаробстве

Georgian Technical University
Ва ўніверсітэце Дзённае навучанне 2 гадоў October 2018 Грузія Тбілісі

Пасля заканчэння гэтай праграмы, з атрыманымі ведамі і прысуджанай кваліфікацыяй, чалавек будзе мець магчымасць працаваць у прыватным сектары, урадавых і няўрадавых арганізацыі, такія як віно кампаніі, вінаград, якія растуць кампаніі, пеністае віно і дыстыляванай напоі прадпрыемствы, лабараторыі, дэгустацыйнай камісіі, асацыяцыі які працуе ў галіне вінаградарства і вінаробства, Міністэрства сельскай гаспадаркі і звязаныя з ёй ўстановы. [+]

Мэты праграмы Для падрыхтоўкі энолога ў адпаведнасці з патрэбамі рынку працы, якія будуць канкурэнтаздольнымі, практычна-арыентаваным і гатовыя задаволіць самыя высокія чаканні вінаробнай прамысловасці. Для таго, каб набыць студэнтам неабходных тэарэтычных ведаў і практычных навыкаў. Для таго, каб пазнаёміць студэнтаў свет вінаградарства, вінаробства, віна ўдзячнасць і віннага бізнесу. Для таго, каб навучыць цяперашнія метады, каб даць інфармацыю пра сучасныя метады, інавацыя, якія выкарыстоўваюцца пры кіраванні вінаграднікам і вінакурня. Для таго, каб растлумачыць важнасць канкрэтных метадаў вінаградарства ў стварэнні вінаў з добрым густам і водарам. Для таго, каб забяспечыць вопыт для студэнтаў, якія распрацоўваюць адпаведныя навыкі ў сучасных метадах збору ўраджаю вінаграду і вінаграда перапрацоўкі ў віно ў камерцыйным вінаградніка і / або вінны завод. Для таго, каб стаць студэнтамі, знаёмыя са звычайнымі аналітычнымі навыкамі, якія выкарыстоўваюцца ў віннай лабараторыі. Праграма Апісанне ... [-]

ЦКМ / MBA ў галіне менеджменту люксовый брэнд, прадуктаў харчавання і віна м2 кастрычніка

INSEEC Chambéry campus
Ва ўніверсітэце Дзённае навучанне 2 семестры October 2018 Францыя Chambéry

MBA / MSc ў раскошы Брэнд-менеджмент, харчовая і віна М2 складаецца з трох перыяд курс з 350 гадзін навучання тварам да твару, якое каштуе 60 ECTS або 26 амерыканскіх крэдытаў. Усе заняткі праводзяцца на англійскай мове [+]

MBA / MSc. ва ўпраўленні Brand Luxury, харчовая & Віно з'яўляецца тры перыяды курс з 350 гадзін навучання тварам да твару, якое каштуе 60 ECTS або 26 амерыканскіх крэдытаў.

Усе заняткі праводзяцца на англійскай мове.

Праграма прапануе міждысцыплінарны падыход: суцэльны бізнес, стратэгічнае, маркетынг і веды сувязі ў спалучэнні з уздзеяннем на практычнай баку, дзякуючы ўкладу актыўных прафесіяналаў і палявых візітаў.... [-]


Ступень магістра ў галіне кіравання харчовай і віна (Рым) - шлях па-італьянску

Il Sole 24 ORE Business School
Ва ўніверсітэце Дзённае навучанне 11 месяца October 2018 Італія Рым

Майстры Food & Wine Business School Il Sole 24 Ore накіраваны на падрыхтоўку новых профіляў тэхнічнага задання і менеджэраў прадуктаў харчавання і віно з глыбокім разуменнем і харчовай прамысловасці працэсаў. [+]

Майстры Food & Wine Business School Il Sole 24 Ore накіраваны на падрыхтоўку новых профіляў тэхнічнага задання і менеджэраў прадуктаў харчавання і віно з глыбокім разуменнем і харчовай прамысловасці працэсаў.

СТРУКТУРА

Master Food & Wine Упраўленне поўны працоўны дзень, абмежаваную колькасць і абавязковае наведванне, мае працягласць 11 месяцаў:

5 месяцаў поўны працоўны дзень навучання ў класе 6 месяцаў стажыроўкі на аб'ектах вінаробнай і харчовай прамысловасці ПРАГРАМА ... [-]

майстар ва ўпраўленні харчовай і напояў

University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL
Ва ўніверсітэце Дзённае навучанне 8 - 14 месяца September 2018 Іспанія Барселона

Майстар ў галіне харчовых прадуктаў і напояў кіравання па EUHT StPOL і Спецыялізаванага Дыплом у галіне харчовай і напоі кіравання па ўзгадненні з універсітэтам Герона Фонду: інавацыі і навучанне [+]

Асноўныя факты

Акрамя таго, яго 60 ECTS гасціннасці бізнес-арыентаванай вучэбнай праграмы, ён прапануе унікальны прафесійны Induction модуль, дзе студэнты правесці 4 тыдня ў праграме практычны ў гасцініцы школы.

З нашага падрыхтоўкі, мы прыцягваем студэнтаў у ажыццяўленні як асабістага, тэхнічнага і прафесійнага вырашэння праблем. Мы рыхтуем іх для дынамічнага кіраўніцтва яны павінны будуць ажыццяўляць у якасці кіраўнікоў кампаній.... [-]


майстар у харчовых прадуктаў і напояў кіравання

Rome Business School
Ва ўніверсітэце Дзённае навучанне 1 год March 2018 Італія Рым

Майстар Рымскай школы бізнэсу ў прадуктах харчавання і напоі кіравання прапануе агульную кіраўнічую падрыхтоўку ў спалучэнні з вытворчымі кампетэнцыямі ланцуга спецыфічнай для вытворчасці спецыялізаваных спецыялістаў, здольных справіцца з выклікамі прадуктаў харчавання і напояў у міжнародным і полікультурным кантэксце. [+]

Ранняе BIRD: 10% зніжкі, калі вы зарэгіструецеся да снежня 11-га!

Навучанне дасканаласці, аплачваную стажыроўку, кар'ернай службы, міжнародных сетак і многія іншыя перавагі для вашай прафесійнай і асабістай развіцця. Навучанне формулы для кожнага патрабаванні. Дата пачатку: кожны год, у сакавіку і кастрычніку

Рымская школа бізнесу магістарскага курс прадуктаў харчавання і напоі кіраванне прапануе агульную кіраўнічую падрыхтоўку ў спалучэнні з вытворчымі кампетэнцыямі ланцуга спецыфічнай для вытворчасці спецыялізаваных спецыялістаў, здольных справіцца з выклікамі прадуктаў харчавання і напояў у міжнародным і полікультурным кантэксце.... [-]


майстар у дызайне прадуктаў харчавання

Scuola Politecnica di Design SPD
Ва ўніверсітэце Дзённае навучанне 12 месяца March 2018 Італія Мілан

Майстар ў галіне дызайну харчовых прадуктаў развівае неабходныя навыкі, каб трэйдар можа ўвесці дызайну сектар харчовых прадуктаў, рынак, які ўвесь час расце, і дзе Італія з'яўляецца даведка. Курс накіраваны на выпускнікоў у галіне дызайну, маркетынгу і камунікацыі, але таксама да прафесіяналаў з вопытам працы на рынку. Праграма арыентавана на харчовай прамысловасці і яе метадалогіі. [+]

Майстар ў галіне дызайну харчовых прадуктаў дае прафесійны магчымасць распрацоўкі неабходных навыкаў для ўводу і прапанаваць інавацыйныя ўклад у харчовай прамысловасці, якая пастаянна развіваецца і дзе Італія з'яўляецца краінай спасылкі.

Курс прызначаны не толькі для выпускнікоў у галіне дызайну, маркетынгу і камунікацый, але і прафесіяналаў, ужо якія працуюць у адміністрацыі і кіравання рынку. Праграма накіроўвае сваю ўвагу] у харчовай прамысловасці і яго метадалогіі. Саюз паміж ежай і дызайну, нараджаецца новы прафесійны - ежа дызайнер - хто ў стане працаваць з: - працэсы, метады і асяроддзяў, дзе прадукты харчавання вырабляюцца, размяркоўваюцца і спажываюцца; - Ежа з эстэтычнага пункту гледжання, таварыскасць і прадстаўніка; - Абсталяванне і інструменты, якія выкарыстоўваюцца ў падрыхтоўцы і спажывання харчовых прадуктаў; - Дзейнасць сувязі для садзейнічання харчовых прадуктаў.... [-]


Усе Магістарская праграма ўключана ў італьянскай кухні

Manuelina Culinary
Ва ўніверсітэце Дзённае навучанне 5 тыдняў April 2018 Італія Праломы

Наша магістарская праграма з'яўляецца найбольш поўнай кароткай кулінарнай праграмай за межамі Італіі. Студэнты і кулінарнае Professionals даюць перспектыву на італьянскай рэгіянальнай кухні, якія могуць быць эфектыўна і проста ўжываць ва ўсіх раёнах зямнога шара. Ён прымае глыбокі погляд на зыходныя інгрэдыенты, неабходныя для выканання поўнага меню і выходзіць далёка за рамкі простага паўтарэння рэцэпт, які мы бачым у большасці школ. [+]

Агляд праграмы

Наша магістарская праграма з'яўляецца найбольш поўнай кароткай кулінарнай праграмай за межамі Італіі. Студэнты і кулінарнае Professionals даюць перспектыву на італьянскай рэгіянальнай кухні, якія могуць быць эфектыўна і проста ўжываць ва ўсіх раёнах зямнога шара. Ён прымае глыбокі погляд на зыходныя інгрэдыенты, неабходныя для выканання поўнага меню і выходзіць далёка за рамкі простага паўтарэння рэцэпт, які мы бачым у большасці школ. Гэтая праграма спалучае ў сабе як дэманстрацыі і практычныя метады, якія наглядна дэманструюць сучасную і традыцыйныя стравы рэгіянальнай італьянскую кухню і цэнтры на асноўных прынцыпах кантрасных густаў, колеру, тэхніка і пажыўнай каштоўнасці ў кухні, і што больш важна, дае ўсім удзельнікам магчымасць убачыць і густ і здольнасць развіваць і развіваць сваю ўласную індывідуальную тэхніку. Гэтая праграма ахоплівае ўсе аспекты італьянскай кухні, уключаючы пасту і рызота, выпечку і дэсерты, марозіва, вылечаныя і кансерваваныя прадукты і асноўныя стравы італьянскіх, з глыбокім аналізам на перадавую тэхніку, хімію і навуцы за кожны кампанент.... [-]


магістр філасофіі (харчовыя даследаванні)

Taylor’s University
Ва ўніверсітэце Дзённае навучанне Вочна-завочна 18 - 30 месяца Open Enrollment Малайзія Субанг Джая + 1 more

Магістр філасофіі (Food Studies) імкнецца жаніху выпускнікоў у высокакваліфікаваных спецыялістаў, якія з'яўляюцца экспертамі ў галіне харчовых даследаванняў. [+]

Падвойнае прызнанне і сертыфікацыя

Магістр філасофіі (Food Studies) імкнецца жаніху выпускнікоў у высокакваліфікаваных спецыялістаў, якія з'яўляюцца экспертамі ў галіне харчовых даследаванняў. Для дасягнення гэтай мэты, Тэйлар універсітэт і Універсітэт Тулузы Жан Жарэс (UT2J) распрацавалі комплексную вучэбную праграму, якая ахоплівае навыкі даследаванні, антрапалогія і сацыялогія ежы, разуменне розных харчовых культур, харчовыя тэндэнцыі і бізнес-перспектывы, сацыяльна-палітычныя пытанні харчовай харчавання і грамадскага аховы здароўя, і многае іншае.... [-]