Пошук магістра Food and Beverage Studies

Знайсці ступень магістра Food and Beverage Studies тут!

Food and Beverage Studies

Пасля завяршэння ступень вашай бакалаўра, вы можаце пачаць сваю кар'еру або працягнуць сваё навучанне, зарабляючы ступень магістра. Апошні варыянт дазваляе падрыхтавацца да больш прасунутай кар'еры і скакаць далей, чым калі вы пачалі працаваць адразу ж.

Што такое магістр ў галіне прадуктаў харчавання і напояў даследаванняў? Гэта поле факусуюць на падрыхтоўцы і абслугоўванні харчовых прадуктаў. Студэнты праходзяць курсы, якія рыхтуюць іх, каб зразумець працу ў рэстаране або рэстараннага бізнесу і ўвесці кіруючую пасаду ў такой установе. Курсы могуць таксама засяродзіць увагу на баку палітыкі ў галіне харчовых прадуктаў і напояў даследаванняў, калі студэнт больш зацікаўлены ў станаўленні ежы і бяспекі работніка або інспектара. Праграма прадуктаў харчавання і напояў даследаванні, як правіла, не ўключае ў сябе кулінарнага мастацтва.

Зарабляючы ступень магістра ў галіне прадуктаў харчавання і напояў даследаванняў прыносіць карысць студэнтам, дапамагаючы ім развіваць кіраўніцкія і камунікатыўныя навыкі, неабходныя для іх, каб квітнець.Трымаючы навуковую ступень можа таксама дазволіць выпускнікам зарабіць больш высокую зарплату, як толькі яны ўваходзяць у сваю кар'еру.

Ёсць шмат пераменных, якія ўплываюць на кошт зарабляючы ступень магістра ў галіне прадуктаў харчавання і напояў даследаванняў. Вы павінны даследаваць канкрэтную праграму і школу да паступлення, каб зразумець, што плата за навучанне будзе і якія іншыя зборы вы будзеце несці адказнасць за.

Кар'ера даступныя для выпускнікоў прадуктаў харчавання і напояў даследаванняў шматлікія. Па сутнасці, яны могуць уваходзіць у любую адміністрацыйную пасаду ў галіне грамадскага харчавання або харчовай індустрыі гасціннасці. Да іх ставяцца аператары, рэстаран або грамадскага харчавання менеджэраў, спецыялістаў па інвентарызацыі і памочнікаў менеджэраў. Акрамя таго, можна працаваць у галіне санітарыі і бяспекі, стаўшы спецыялістам санітарыі або санітарнага інспектара.

Зрабіце наступны крок да вашай кар'еры, паступіўшы ў праграме прадуктаў харчавання і напояў даследаванняў.Шукаць ніжэй вашай праграмы і кантакту непасрэдна допуск офіса школы па вашаму выбару, запоўніўшы свінцовай форме.

Больш падрабязна

Майстар ў ежы

Rome Business School
Анлайн Вочна-завочна 1 год Open Enrollment Італія Rome

Rome Business School - Rome Business School

[+]

Дата пачатку: кожны год, у сакавіку і кастрычніку

Навучанне перадавога вопыту аплачванага, кар'ерная службы, міжнародных сеткі, а таксама многіх іншых выгод ад вашага прафесійнага і асобаснага развіцця. Навучанне формулы для кожнага патрабаванні.

Rome Business School «s магістэрскі курс прадуктаў харчавання і напоі кіравання прапануе агульную падрыхтоўку ў галіне кіравання ў спалучэнні з вытворчымі кампетэнцыямі ланцуга спецыфічнай для вытворчасці спецыялізаваных спецыялістаў , здольных справіцца з выклікамі прадуктаў харчавання і напояў у міжнародным і полікультурным кантэксце.... [-]


Майстар ў Project Design Food Experience

IED – Istituto Europeo di Design Rome
Ва ўніверсітэце Дзённае навучанне 6 месяца January 2019 Італія Rome

Майстар ў Project Design Food Вопыт навучае дызайнераў, якія нясуць важныя навыкі для распрацоўкі пастаяннай схільнасці да інавацый. Харчовыя Канструктары атрымаць неабходную гнуткасць для вырашэння розных абласцей - там, дзе яны могуць прымяніць свае здольнасці канструкцыі - звяртаючы асаблівую ўвагу ўдзел карыстальнікаў у вызначэнні патрэбаў і чаканняў. Прафесійныя магчымасці - выпускнікі могуць пачаць шлях ва ўсіх абласцях, звязаных з вытворчасцю, сувязі і плоданашэння ежы. Дзякуючы набытым крытычных кампетэнцый яны могуць сутыкнуцца з кіраўніцкай і культурнай дзейнасці на месцах. [+]

ГЭТЫ КУРС АДБУДЗЕЦЦА у італьянскай мове.

Майстар ў Project Design Food Вопыт навучае дызайнераў , якія нясуць важныя навыкі для распрацоўкі пастаяннай схільнасці да інавацый. Харчовыя Канструктары атрымаць неабходную гнуткасць для вырашэння розных абласцей - там, дзе яны могуць прымяніць свае здольнасці канструкцыі - звяртаючы асаблівую ўвагу ўдзел карыстальнікаў у вызначэнні патрэбаў і чаканняў.... [-]


Майстар ў Brand Design і кіравання: ежа, віно і турызм

IED – Istituto Europeo di Design Florence
Ва ўніверсітэце Дзённае навучанне 11 месяца February 2019 Італія Florence

Ад брэндынгу метады дызайну паслуг, мэта Майстры курсу ў Brand Design і кіраванне: еда, віне і турызме, каб дапамагчы студэнтам і маладым спецыялістам развіваць свае навыкі ў якасці будучых менеджэраў у індустрыі гасціннасці, інтэгруючы віно прадуктаў харчавання і турызм у жыццё прапаноўвае. Курсы, праведзеныя ў Фларэнцыі і Барселоне, забяспечваюць папярочныя навыкі ў праектаванні паслуг дачыненні да гасціннасці і турызму, з асаблівым акцэнтам на прадуктах харчавання ў Барселоне і вертыкальнай выведкай вінаробнага сектара ў Фларэнцыі. Catalunya і Таскана пабудавалі свае стратэгіі брэндынгу на значэнні тэрытарыяльнасці ў якасці ключа для глабальнага адметнасці. Дзякуючы гэтаму Майстры, студэнты маюць магчымасць эксперыментаваць з рознымі брэндынгу і кіравання праектамі методыкі, два з найбольш важных турыстычных напрамкаў у Еўропе паспяхова выкарыстоўваюць. [+]

ГЭТЫ КУРС ПРАХОДЗІЦЬ на англійскай мове.

Што гэта значыць для стварэння і кіравання брэндам у харчовай прамысловасці? Як рынак віна кампаніі і працаваць на сваёй ідэнтычнасці? Як інтэграваць турызму ва ўсім гэтым?

Ад брэндынгу метады дызайну паслуг, мэта Майстры курсу ў Brand Design і кіраванне: еда, віне і турызме, каб дапамагчы студэнтам і маладым спецыялістам развіваць свае навыкі ў якасці будучых менеджэраў у індустрыі гасціннасці, інтэгруючы віно прадуктаў харчавання і турызм у жыццё прапаноўвае.... [-]


Майстар ў галіне гасцінічнага менеджменту і рэстаўрацыі

The Ostelea - School of Tourism and Hospitality International
Ва ўніверсітэце Дзённае навучанне Вочна-завочна 7 месяца April 2019 Іспанія Barcelona Madrid + 2 more

Майстар ў галіне гасцінічнага менеджменту і рэстаўрацыі, якая накіравана на падрыхтоўку спецыялістаў і менеджэраў, якія вядуць глабальныя бізнес-праекты ў галіне гасцінічнага менеджменту, але з неабходнай пункту гледжання бізнесу, каб быць эфектыўнымі ў працэсе прыняцця рашэнняў у гэтым сектары глабалізаваным і дынамічным, не ўхіляе ўплыў новых тэхналогій. [+]

Майстар ў галіне гасцінічнага менеджменту і рэстаўрацыі, якая накіравана на падрыхтоўку спецыялістаў і менеджэраў , якія вядуць глабальныя бізнес - праекты ў галіне гасцінічнага менеджменту, але з неабходнай пункту гледжання бізнесу , каб быць эфектыўнымі ў працэсе прыняцця рашэнняў у гэтым сектары глабалізаваным і дынамічным, не ўхіляе ўплыў новых тэхналогій.

... [-]

Майстар дзелавога адміністравання Аднаўленне (Мадрыд)

OSTELEA - Escuela de Turismo
Ва ўніверсітэце Вочна-завочна October 2019 Іспанія Madrid Barcelona

Майстар ў галіне гасцінічнага менеджменту і кіравання харчовых прадуктаў [+]

Майстар ў аднаўленні дзелавога адміністравання

Майстар ў галіне гасцінічнага менеджменту і кіравання харчовых прадуктаў

Навошта вывучаць Настаўнік:

Кіраванне даходаў выкладаюцца праз бізнэс-гульні. Гэта адмысловая вобласць гасцінічнага маркетынгу шырока развіта ў гэтай галіне праз прыкладзеныя праз бізнэс-гульні бачанне.Гэты майстар выкладаецца ў Мадрыдзе і БарселонеСетка: Студэнты магістратуры могуць удзельнічаць у Afterwork цыклу, дзейнасць, якая злучае іх з дзелавым светам праз сустрэч з прадпрымальнікамі. Акрамя таго, яны могуць прысутнічаць на цыкл сустрэч з кіраўнікамі гасцініц і прадпрыемстваў грамадскага харчавання, а таксама міжнародных кансультантаў ў галіне турызму.Коучінг цыкл: Студэнты магістратуры могуць удзельнічаць у Ostelea коучінг цыклу, камбінуючы групавыя заняткі ў розных галінах, такіх як эмацыйны коучінг або сямейны коучінг.Удзел у выставах: студэнты Майстры могуць наведваць розныя гандлёвыя кірмашы, як Alimentaria або IBTM.Прафесійныя практыкі. Майстар прапануе магчымасць набыць вопыт працы ў галіне кіравання гасцінічных сетак і прадпрыемстваў грамадскага харчавання.Яна ўключае ў сябе шэраг сустрэч з дырэктарамі гасцініц і прадпрыемстваў грамадскага харчавання.мэты... [-]

Магістр навук (MSc) у галіне міжнароднага менеджменту віна

The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management
Ва ўніверсітэце Дзённае навучанне 12 месяца September 2019 Гон-Конг Kowloon

Ключавы гулец у ажыўленай міжнароднай віннай сцэне, Hong Kong прапануе унікальнае месца для тых, хто імкнецца быць часткай гэтай дынамічнай галіне росту. У спалучэнні з велізарным ростам рынку віна ў мацерыковым Кітаі, патрэба ў вінных прафесіяналаў з перадавой, спецыяльнай падрыхтоўкі і адукацыі з глабальнай пункту гледжання, працягвае расці. Магістр ў галіне міжнароднай праграма кіравання Віном была распрацавана, каб задаволіць гэты попыт. Гэтая унікальная праграма развівае лідэр галіны, выкладчык і даследчык, і ўлівае ў іх глыбокае разуменне апошніх тэндэнцый у вінным бізнэсе, демистифицируя яго складанасць і размяшчэнне іх у моцнай пазіцыі, каб прывесці галіны ў будучыню. Студэнты таксама маюць магчымасць даведацца больш пра мацерыковым кітайскіх спажыўцоў віна і атрымаць уяўленне аб некаторых з найбольш хутка растучых і патэнцыйна прыбытковых рынкаў віна ў свеце. [+]

Ключавы гулец у ажыўленай міжнароднай віннай сцэне, Hong Kong прапануе унікальнае месца для тых, хто імкнецца быць часткай гэтай дынамічнай галіне росту. У спалучэнні з велізарным ростам рынку віна ў мацерыковым Кітаі, патрэба ў вінных прафесіяналаў з перадавой, спецыяльнай падрыхтоўкі і адукацыі з глабальнай пункту гледжання, працягвае расці. Магістр ў галіне міжнароднай праграма кіравання Віном была распрацавана , каб задаволіць гэты попыт.... [-]


MSc. / MBA ў Luxury Brand Management, харчаванне

INSEEC Chambéry campus
Ва ўніверсітэце Дзённае навучанне 2 семестры October 2019 Францыя Chambéry

MBA / MSc. у Luxury Brand Management, харчаванне [+]

MBA / MSc. у Luxury Brand Management, харчаванне

Усе заняткі праводзяцца на англійскай мове.

Праграма прапануе міждысцыплінарны падыход: цвёрды бізнэс, стратэгічныя, маркетынгавыя і веданне камунікацыі ў спалучэнні з уздзеяннем на практычную бок, дзякуючы ўкладу актыўных прафесіяналаў і палявых візіты.

Яна забяспечвае неабходныя веды і вопыт, каб увайсці ў індустрыю раскошы паслуг праз спалучэнне акадэмічных слупоў і практычныя курсы па розных сегментах галіны.... [-]


Майстар філасофіі (харчовых даследаванняў)

Taylor’s University
Ва ўніверсітэце Дзённае навучанне Вочна-завочна 18 - 30 месяца July 2019 Малайзія Subang Jaya + 1 more

Магістр філасофіі (Food Studies) імкнецца да жаніха выпускнікоў у высокакваліфікаваных спецыялістаў, якія з'яўляюцца экспертамі ў галіне харчовых даследаванняў. Для дасягнення гэтай мэты, Taylor's University і Універсітэта Тулуза Жана Жарэс (UT2J) распрацаваў комплексную вучэбную праграму , якая ахоплівае кампаненты , такую як даследчыя навыкі, антрапалогія і сацыялогія ежы, разуменне розных культур прадуктаў харчавання, тэндэнцыя харчавання і бізнес - перспектыва, сацыяльна-палітычныя пытанні прадукты харчавання і здароўе насельніцтва і многае іншае. [+]

Падвойнае прызнанне і сертыфікацыя

За апошнія 20 гадоў або каля таго, статус харчавання рэзка змянілася. Rippling харчовы крызіс, расце праблема атлусцення і больш, што неаднаразова пакласці еду ў цэнтры ўвагі. На эканамічным фронце, рост насельніцтва ў спалучэнні з хуткім эканамічным ростам у апошняе дзесяцігоддзе прывяла да росту спажывання прадуктаў харчавання выбуховую хуткасць. Па дадзеных Cushman Магістр філасофіі (Food Studies) імкнецца да жаніха выпускнікоў у высокакваліфікаваных спецыялістаў, якія з'яўляюцца экспертамі ў галіне харчовых даследаванняў. Для дасягнення гэтай мэты, Taylor's University і Універсітэта Тулуза Жана Жарэс (UT2J) распрацаваў комплексную вучэбную праграму , якая ахоплівае кампаненты , такую як даследчыя навыкі, антрапалогія і сацыялогія ежы, разуменне розных культур прадуктаў харчавання, тэндэнцыя харчавання і бізнес - перспектыва, сацыяльна-палітычныя пытанні прадукты харчавання і здароўе насельніцтва і многае іншае.Харчаванне даследаванні Перавага ТэйлараАдзіны малазійскі універсітэт з «кафедры харчовых даследаванняў: Прадукты харчавання, культур і здароўе» - прафесар, доктар Жан-П'ер Пулен. Ён падтрымлівае акцэнт у харчовых даследаванняў, спрыяе акадэмічных праграм і кансультуе студэнтаў і выкладчыкаў. Французскі сацыяльна-антраполаг, прафесар, доктар Пулен мае доўгую і паспяховую кар'еру ў галіне даследаванняў прадуктаў харчавання і гасціннасці адукацыі як у акадэмічнай і міжнароднага жыцця. Ён апублікаваў мноства кніг, кіраўнік і артыкулы, а таксама актыўна пастаўляюцца лейтматыў і канферэнц-прэзентацыю па ўсім свеце па такіх тэмах, як харчовая сацыялогія, харчовае спадчына і практыка турызму.Адзіная праграма Food Studies, каб прапанаваць праграму даследавання Global Field (GRP), якая забяспечвае магчымасць для правядзення палявых даследаванняў за мяжой. Студэнты маюць выдатную магчымасць праводзіць навукова-даследчую працу па іх дысертацыі за мяжой, калі яно засяроджана на звязаных з харчаваннем тэмы для канкрэтнай краіны на... [-]

Майстар ў International Food

ESCP Europe Business School
Ва ўніверсітэце Дзённае навучанне 1 год September 2019 Францыя Paris

Майстар ў IFBM ў ESCP Europe , адзін з world's лепшых бізнэс - школ, з'яўляецца 1 год, поўны працоўны дзень праграмы для аспірантаў па 2 краін для тых , хто імкнецца да паспяховай кар'еры ў ежы [+]

Першы майстар ў IFBM з ESCP Europe Business School

Майстар ў IFBM ў ESCP Europe , адзін з world's лепшых бізнэс - школ, з'яўляецца 1 год, поўны працоўны дзень праграмы для аспірантаў па 2 краін для тых , хто імкнецца да паспяховай кар'еры ў ежы

Ён выкладаецца на англійскай мове і адбываецца на нашых Турыне і Парыжы кампусов, ідэальная адпраўная кропка, каб выпрабаваць перавагу Італіі і Францыі, якія вядуць тэрыторый у свеце ў сэрцы прадуктаў харчавання і напоі культуры і інавацыі.... [-]


майстар у дызайне прадуктаў харчавання

Scuola Politecnica di Design SPD
Ва ўніверсітэце Дзённае навучанне 12 месяца March 2019 Італія Milan

Майстар ў галіне дызайну харчовых прадуктаў развівае неабходныя навыкі, каб трэйдар можа ўвесці дызайну сектар харчовых прадуктаў, рынак, які ўвесь час расце, і дзе Італія з'яўляецца даведка. Курс накіраваны на выпускнікоў у галіне дызайну, маркетынгу і камунікацыі, але таксама да прафесіяналаў з вопытам працы на рынку. Праграма арыентавана на харчовай прамысловасці і яе метадалогіі. [+]

Майстар ў галіне дызайну харчовых прадуктаў дае прафесійны магчымасць распрацоўкі неабходных навыкаў для ўводу і прапанаваць інавацыйныя ўклад у харчовай прамысловасці, якая пастаянна развіваецца і дзе Італія з'яўляецца краінай спасылкі.

Курс прызначаны не толькі для выпускнікоў у галіне дызайну, маркетынгу і камунікацый, але і прафесіяналаў, ужо якія працуюць у адміністрацыі і кіравання рынку. Праграма накіроўвае сваю ўвагу] у харчовай прамысловасці і яго метадалогіі. Саюз паміж ежай і дызайну, нараджаецца новы прафесійны - ежа дызайнер - хто ў стане працаваць з: - працэсы, метады і асяроддзяў, дзе прадукты харчавання вырабляюцца, размяркоўваюцца і спажываюцца; - Ежа з эстэтычнага пункту гледжання, таварыскасць і прадстаўніка; - Абсталяванне і інструменты, якія выкарыстоўваюцца ў падрыхтоўцы і спажывання харчовых прадуктаў; - Дзейнасць сувязі для садзейнічання харчовых прадуктаў.... [-]


майстар ва ўпраўленні харчовай і напояў

University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL
Ва ўніверсітэце Дзённае навучанне 8 - 14 месяца September 2019 Іспанія Barcelona

Майстар ў галіне харчовых прадуктаў і напояў кіравання па EUHT StPOL і Спецыялізаванага Дыплом у галіне харчовай і напоі кіравання па ўзгадненні з універсітэтам Герона Фонду: інавацыі і навучанне [+]

Асноўныя факты

Акрамя таго, яго 60 ECTS гасціннасці бізнес-арыентаванай вучэбнай праграмы, ён прапануе унікальны прафесійны Induction модуль, дзе студэнты правесці 4 тыдня ў праграме практычны ў гасцініцы школы.

З нашага падрыхтоўкі, мы прыцягваем студэнтаў у ажыццяўленні як асабістага, тэхнічнага і прафесійнага вырашэння праблем. Мы рыхтуем іх для дынамічнага кіраўніцтва яны павінны будуць ажыццяўляць у якасці кіраўнікоў кампаній.... [-]


Ступень магістра ў галіне гасцінічнага менеджменту і рэстараннага бізнэсу - онлайн

Universidad Católica San Antonio de Murcia
Анлайн Дзённае навучанне Вочна-завочна 1 год November 2018 Іспанія Spain Online + 1 more

У адпаведнасці з апошнім пытаннем барометр міжнароднага турызму ЮНВТО, у 2014 годзе колькасць міжнародных турысцкіх прыбыццяў склаў 1138 млн, павялічыўшыся на 4,7% у параўнанні з папярэднім годам. [+]

агляд Мадальнасць: Інтэрнэт Пачатак: лістапада Працягласць: 1 навучальны год ECTS крэдытаў: 60 Рэжысёр: Гинеса Марцінес дэль Vas Presentación

У адпаведнасці з апошнім пытаннем барометр міжнароднага турызму ЮНВТО, у 2014 годзе колькасць міжнародных турысцкіх прыбыццяў склаў 1138 млн, павялічыўшыся на 4,7% у параўнанні з папярэднім годам.

«У апошнія гады турызм апынуўся на здзіўленне моцным і жорсткім, і з вялізным патэнцыялам для садзейнічання эканамічнаму аднаўленні эканамічнай актыўнасці, так як яна стварае тысячы мільёнаў даляраў у экспарце і стварыць мільёны працоўных месцаў. Гэта адбылося ў гарадах па ўсім свеце, але асабліва ў Еўропе, так як рэгіён імкнецца кансалідаваць свой выхад з аднаго з горшых эканамічных перыядаў у сваёй гісторыі, «сказаў Талеб рыфа, генеральны сакратар СГА, на Іспанія адкрыццё Глабальнага форуму па турызме ў Мадрыдзе. ... [-]


майстар у гастраноміі і кулінарнага менеджменту

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Ва ўніверсітэце Дзённае навучанне 5 месяца September 2019 Іспанія Castellón de la Plana

Гэты майстар прапануе поўнае апусканне ў кухні з дня, каб зрабіць якасны скачок у кар'еры. Я магу стварыць творчую і выгаднае прапанову, а не толькі ў кулінарыі, але і ў кандытарскай і хлебапякарнай. [+]

Поўнае апусканне ў кухня

Гэты майстар прапануе поўнае апусканне ў кухні з дня, каб зрабіць якасны скачок у кар'еры. Я магу стварыць творчую і выгаднае прапанову, а не толькі ў кулінарыі, але і ў кандытарскай і хлебапякарнай.

Праграма 5 месяцаў і завяршаецца з 530 гадзін стажыроўкі, сярод іншага, у лепшых рэстаранах у нашай кулінарнай камандзе.

Вучань, ЗОРКА

У нас лепшыя спецыялісты прадукцыі, тэхнічныя, перадавыя інавацыі і тэндэнцыя ў кухні. Вы можаце даведацца разам з многімі з міжнародных эталонных кухараў з'яўляюцца часткай нашай кулінарнай каманды.... [-]


Майстры ў Enology і вінаградарства

Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro
Ва ўніверсітэце Дзённае навучанне 2 гадоў October 2019 Партугалія Vila Real

Асноўныя мэты майстар-курс у Enology і вінаградарства: Павышэнне кваліфікацыі, дапаўняючы і абнаўляючы 1-га цыкла; Развіццё навукова-тэхнічнага і прафесійнага майстэрства; Павышэнне патэнцыялу ўмяшання ў вінным бізнэсе; Планаванне прапускной здольнасці, інавацыя і ацэнка новых метадаў і працэсаў або паляпшэння працэдур выкарыстання; Механізмы для разгляду і грунтуецца ў кантэксце віна; Прагрэсаванне ў працэсе навучання і абнаўлення ведаў і навыкаў. [+]

Асноўныя мэты майстар-курс у Enology і вінаградарства:

Павышэнне кваліфікацыі, дапаўняючы і абнаўляючы 1-га цыкла;Развіццё навукова-тэхнічнага і прафесійнага майстэрства;Павышэнне патэнцыялу ўмяшання ў вінным бізнэсе;Планаванне прапускной здольнасці, інавацыя і ацэнка новых метадаў і працэсаў або паляпшэння працэдур выкарыстання;Механізмы для разгляду і грунтуецца ў кантэксце віна;Прагрэсаванне ў працэсе навучання і абнаўлення ведаў і навыкаў.... [-]

Міжнародныя майстра ў прафесійнай кулінарыі (Еўрапейскі дыплом засведчаныя натарыусам)

ESNECA
Ва ўніверсітэце Вочна-завочна 300 гадзін Open Enrollment Іспанія Spain Online

Гэты курс прызначаны для прадпрымальнікаў, мэнэджэраў, прадпрымальнікаў, работнікаў гасцінічнага, турыстычнага і рэстараннага сектара і тых, хто жадае набыць тэхнічныя веды, неабходныя для працы ў якасці прафесійнага кухары. [+]

атрымальнікі

Гэты курс прызначаны для прадпрымальнікаў, мэнэджэраў, прадпрымальнікаў, работнікаў гасцінічнага, турыстычнага і рэстараннага сектара і тых, хто жадае набыць тэхнічныя веды, неабходныя для працы ў якасці прафесійнага кухары.

мадальнасць

Майстар рэжым On-Line і Tutorizada

Пасля рэгістрацыі, студэнт атрымае коды доступу на працягу 24 рабочых гадзін.Наша каманда настаўнікаў і выкладчыкаў звяжацца студэнт да 48 гадзін пасля прыёму, каб накіроўваць студэнту суправаджаць яго ў пачатку і па ходзе, і адказаць на любыя пытанні, якія могуць паўстаць.працягласць... [-]